Saklı cennete davet

Güncelleme Tarihi:

Saklı cennete davet
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 09, 2017 14:31

‘Düzce’nin sahip olduğu güzellikler ve tarihi Türkiye’de fazla bilinmiyor. Bu saklı bir cennetin keşfedilmesi için tüm vatandaşlarımızı davet ediyoruz.’

Haberin Devamı

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Ankara ve İstanbul’dan gelen basın mensuplarına iki gün boyunca Düzce’yi tanıttı. Melen Çayı’nda basın mensuplarıyla birlikte rafting yapan Başkan Keleş, “Yakınınızda bilmediğiniz, belki çok iyi tanımadığınız bir dünyayı size göstermeye çalıştık” dedi.  Ankara ve İstanbul’un tam ortasında kalan Düzce, çevresindeki 20 milyon nüfusa hitap ediyor. Düzce’nin sahip olduğu doğal, kültürel ve turistik güzellikleri tanıtmak amacıyla basın mensuplarını şehirde ağırlayan Başkan Keleş, Akçakoca, Topuk Yaylası Fenerbahçe Tesisleri, Samandere Şelalesi, Prusias Antik Kenti, Cumayeri Dokuzdeğirmen Köyü Rafting alanı gibi bölgeleri gezdirdi. Düzce’nin turizmde önemli mesafeler aldığını vurgulayan Başkan Keleş, “Düzce’nin sahip olduğu güzellikler ve tarihi Türkiye’de fazla bilinmiyor. Bu saklı bir cennetin keşfedilmesi için tüm vatandaşlarımızı davet ediyoruz” diye konuştu.

Haberin Devamı

Başkan Mehmet Keleş, Düzce’nin tabiat parklarından Samandere’nin turizme kazandırılmasının ardından atıl ve harabe durumda bulunan Kurugöl’ün de doğal ve kaynak değerleri için çalışmaların başladığını söyledi. Rafting, zipline, trekking ve off-road gibi aktivitelere katılan basın mensupları iki gün boyunca Düzce’de eğlenceli vakit geçirdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!