Şahin: Seçimin anahtarı kadınlarda

Güncelleme Tarihi:

Şahin: Seçimin anahtarı kadınlarda
Oluşturulma Tarihi: Şubat 23, 2009 00:00

CHP Mamak Belediye Başkan adayı Veli Gündüz Şahin, "Göreve geldiğimizde kadınlarımız ile ilgili önemli ve özel projeleri yaşama geçireceğiz" dedi.

Mamak’ta birbirine yakın her 5 mahalleye bir kreş açacağını kaydeden Şahin, şunları söyledi:

"Açacağımız kreşlerle kadınlarımızın kendilerine daha fazla zaman ayırmasını sağlayacağız. Kendilerine kalan zamanı iyi bir şekilde değerlendirmeleri için, el becerilerini geliştirecekleri kurslar, sağlıklarıyla ilgili kadın spor merkezleri, aile bütçesine katkı sağlamaları için projeler geliştireceğiz. Mamaklı kadınlarımızın layık oldukları noktaya gelmeleri için ve kimsesiz olan kadınlarımızın hiç kimseye muhtaç olmadan barınabilecekleri, Kadın Barınma Evleri ile mutlu bir yaşam sürdürecekleri merkezler oluşturacağız."

Parklar ve gezinti alanlarını yeniden ele alıp, çeki-düzen vereceğini anlatan Şahin, "Kadınlarımız, kızlarımız ve çocuklarımız için çok gerekli olan park ve bahçeleri Mamaklıya yakışır hale getireceğim. Benim yönetimimdeki Mamak’ta parklar güven ve huzur içinde olacak, kadınlarımız ve çocuklarımız buralarda çekinmeden dolaşabilecek" dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!