Şahin, karma serginin açılışını yaptı

Güncelleme Tarihi:

Şahin, karma serginin açılışını yaptı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 10, 2016 13:04

Şahin, karma serginin açılışını yaptı

Haberin Devamı

Hüseyin ÖZBALI/ANKARA, (DHA)-AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, Ankaralı ressam Betül Kalkan ve öğrencilerinin resim sergisinin açılışını yaptı.
Sanatsal çalışmalarını başkentte sürdüren ve resim kursları veren Betül Kalkan, 'Bir Işık Bir Renk' isimli resim sergisini Ankara Ticaret Odası Sanat Galerisi'nde açtı. 40 yağlıboya tablodan oluşan serginin açılışını Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin ve eski Sanayi ve Teknoloji Bakanı Ali Coşkun ile birlikte gerçekleştirdi. Sergiyi, ressam Betül Kalkan ile birlikte gezen Şahin, Türk bayrağı üzerine yapılmış Atatürk portresi tablosunun çalışma tekniği hakkında bilgi alırken, 'Asma Köprü ve Kırgız Atı' isimli tablolarla da yakından ilgilendi. Şahin, sergide görsel şölen oluşturan ressamlara emeklerinden dolayı teşekkür ederek sergi salonundan ayrıldı.
Karma sergide yer alan ressamlar Betül Kalkan, Hüsamettin Postoğlu, Gülseren Bayriş, Hülya Doğu, Nergis Çakan ve Züleyha Dinçer'in eserleri 14 Mayıs 2016 tarihine kadar izlenebilecek.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!