Sabaha karşı korkunç patlama

Güncelleme Tarihi:

Sabaha karşı korkunç patlama
Oluşturulma Tarihi: Ekim 29, 2020 00:21

Mamak’taki bir evde sabaha karşı meydana gelen doğalgaz patlaması, mahalle sakinlerine korku dolu anlar yaşattı. Üç kişinin yaralandığı patlamada ev harabeye dönerken, yan dairenin duvarı yıkıldı, bazı evlerin camları kırıldı.

Haberin Devamı

Mamak’ta 6 katlı bir binanın zemin katındaki dairede meydana gelen doğalgaz patlaması, panik ve korku yarattı. Olay saat 05.30 sıralarında Kutlu Kent Mahallesi 464. Sokak’taki bir binada yaşandı. Apartmanın giriş katındaki 7 numaralı dairede oturan Cihan Kuru’ya ait evde şiddetli bir patlama meydana geldi. Ev harabeye dönerken, yan dairenin duvarı yıkıldı, üst katlardaki ve çevredeki binalarda bazı dairelerin camları kırıldı. Patlamanın ardından dairede yangın çıktı, apartmanda oturanlar ise panik ve korkuyla evlerini terk etti.

3 KİŞİ YARALANDI

İhbar üzerine olay yerine itfaiye, polis, sağlık ve UMKE ekipleri sevk edildi. Ekipler, patlamanın doğalgazdan kaynaklandığını belirlerken, evde bulunan 3 kişinin yaralandığı öğrenildi. Yaralılar, olay yerine gelen itfaiye görevlileri tarafından camdan çıkartıldı. Ev sahibi Cihan Kuru’nun vücudunun sırt kısmında yanıklar oluştu, evde bulunan Murat Özdemir ve ismi öğrenilemeyen bir kadın hafif yaralandı. Yaralılar ilk müdahalelerinin ardından ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. İtfaiye görevlileri yangını söndürürken, tedbir amacıyla mahallenin doğalgaz ve elektiriği kesildi. Olay yerine gelen bomba imha uzmanları incelemelerde bulundu. Patlama ile ilgili soruşturma sürüyor.

Sabaha karşı korkunç patlama


KORKUYLA UYANDIK

Haberin Devamı

Sarsıntıdan dolayı deprem olduğunu zannettiklerini belirten apartman sakini İhsan Ekli, patlamanın olduğu dairenin ve karşı dairenin kapılarının açılmadığını, içeride mahsur kalanları camlardan çıkardıklarını söyledi. Patlamanın yaşandığı binanın karşısındaki apartmanda oturduğunu ve güne patlamayla uyandıklarını dile getiren Suat Kars ise "Benim balkonumun camları patladı. Biz çıktığımızda alevler yükselmişti” dedi.


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!