Rüzgârlı’da fırsat günleri başladı

Güncelleme Tarihi:

Rüzgârlı’da fırsat günleri başladı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 29, 2016 11:15

Ankara’nın ilk ve tek açık hava yapı marketi Rüzgârlı Sokak’ta, 15 Temmuz’da yaşanan darbe girişimi ile durma noktasına gelen ticareti yeniden canlandırmak için ‘Rüzgârlı Sokak Fırsat Günleri’ düzenleniyor.

Haberin Devamı

Rüzgârlı Agah Efendi Sokak’ta gerçekleştirilen açılış törenine AK Parti milletvekilleri Emrullah İşler, Yalçın Akdoğan, Murat Alparslan ve Ali İhsan Arslan’ın yanı sıra çok sayıda bürokrat ve Rüzgarlı Sokak esnafı katıldı. Törende, Rüzgârlı girişine hazırlanan 3x6 metre boyutlarında “15 Temmuz Demokrasi Zaferi” temasının işlendiği bir grafiti duvar çalışmasının da açılışı yapıldı.

AMAÇ SOKAĞI YENİDEN CANLANDIRMAK

Bugün ve yarın da devam edecek Rüzgârlı Sokak Fırsat Günleri, durma noktasına gelen ticareti yeniden hareketlendirmek, kaybedilen cazibeyi yeniden canlandırmak; sunulacak fırsatlar, kampanyalar ve gerçekleştirilecek etkinliklerle beraber Rüzgârlı’nın yeniden keşfini sağlamak amacıyla Tesisat İnşaat Sanayi Malzemecileri Derneği (TİMKODER) öncülüğünde organize ediliyor. Rüzgârlı Sokak, Ankaralılara ihtiyaç duydukları tüm yapı ürünlerini 3 gün boyunca indirimli olarak sunmanın ötesinde, gerçekleştirilecek etkinliklerle de keyifli bir alışveriş ortamı sunacak.

Haberin Devamı

GELİR TEMA’YA BAĞIŞLANACAK

Etkinlikte sunulacak fırsatlar, kampanyalar ve gerçekleştirilecek etkinlikler ile Rüzgârlı Sokak bambaşka bir renge bürünecek. Etkinlik boyunca kampanyaya katılan mağazalarda yüzde 50’ye varan indirim fırsatları sunulacak. Anlaşmalı mağazalardan alışveriş yapanlara sürpriz hediyeler verilecek. Organizasyon sonunda elde edilecek gelirden TEMA Vakfı’na bağış yapılacak. Hafta sonu etkinlikleri kapsamında çocuklara özel bir alan oluşturularak çeşitli oyunlar gerçekleştirilecek ve etkinlik boyunca sokak kültürüne uygun çeşitli ikramlar sunulacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!