Rüzgar gibi geçti

Güncelleme Tarihi:

Rüzgar gibi geçti
Oluşturulma Tarihi: Aralık 12, 2016 02:00

Türkiye’deki Çerkes diasporası tarafından yakından tanınan ve Kafkasya’nın dünyaca ünlü sanatçısı Nahush Cherim, Başkentlilerle buluştu.

Haberin Devamı

Rüzgar gibi geçti

Yenimahalle Belediyesi Nazım Hikmet Kongre ve Sanat Merkezi’nde sevenleriyle bir araya gelen sanatçı sevilen şarkılarıyla dinleyenlerin kulaklarının pasını silerken, Ankara Çerkes Derneği dans topluluğu Elbruz da görsel bir şölene imza attı. Dinleyenler hep birlikte sanatçının şarkılarına eşlik etti. Gecede Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Kafkas Dernekleri Federasyonu Başkanı Yaşar Aslankaya, Ankara Çerkes Derneği Başkanı Murat Özden ile Ankaralılar alkışlarıyla sanatçıya destek oldu. Çerkeslerin Türkiye’nin birliğine ve bütünlüğüne çok önem verdiğini kendisinin bizzat yaşayarak şahit olduğunu aktaran Başkan Yaşar şöyle konuştu:

Haberin Devamı

TÜRKİYE’Yİ HEP BERABER SEVECEĞİZ

“Hangi ırktan, mezhepten, inançtan ve düşünceden olursak olalım, kökümüz ne olursa olsun bu ülkeyi seveceğiz. Çünkü yaşayacağımız başka bir Anadolu yok. Tabi ki doğduğumuz toprakları da unutmayacağız, doyduğumuz toprakları da unutmayacağız. Ama bunu yaparken Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve arkadaşlarının bize emanet ettiği Cumhuriyetimizi, onun değerlerini ve Türkiye’yi hep beraber seveceğiz. Sorunlarımızı demokrasi içerisinde çözeceğiz, problemlerimizi kardeşçe aşacağız. Sizlere hizmet vermekten gurur duyuyorum.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!