Rümeysa’nın hayali gerçek oldu

Güncelleme Tarihi:

Rümeysa’nın hayali gerçek oldu
Oluşturulma Tarihi: Ocak 18, 2022 14:30

Altındağ Belediyesi, polis olma hayali kuran 19 yaşındaki down sendromlu Rümeysa’nın hayalini gerçeğe dönüştürdü. Genç kız, hayal ettiği gibi polis üniforması giydi ve anons çekerek, devriye turu attı.

Haberin Devamı

Mevlana Kadın Eğitim ve Kültür Merkezi üyesi, down sendromlu Rümeysa Yurt, hayalini kurduğu polis üniformasına kavuştu. Altındağ Belediyesi Kadın Eğitim ve Kültür Merkezi’nde spor etkinlikleri, gezi ve hobi kurslarına katılarak kendisini geliştiren, el ürünleri pazarında kendi el ürünlerini satan Rümeysa, bu sefer de bir günlüğüne polis oldu. Şehit İdris Aydın Polis Merkezi Amirliği’ne giden Rümeysa, telsizden anons yaptı, polislerle sohbet etti ve polis otosuna binip Altındağ’da devriye turu attı.

ÖZEL ÇOCUKLARIMIZ ÇOK DEĞERLİ

Çocukların hayallerini gerçeğe dönüştürmesi için çalıştıklarını belirten Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı, “Rümeysa kızımızın polis olma hayalini gerçeğe dönüştürmesine destek olmak istedik. Özel çocuklarımız bizim için çok değerli. Özel çocuklarımızın ve Altındağ’daki tüm çocukların ufkunu genişletmeye devam edecek, geleceğe emin adımlarla yürümelerine olanak sağlayacağız inşallah” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!