Romantik gösterim

Güncelleme Tarihi:

Romantik gösterim
Oluşturulma Tarihi: Nisan 23, 2015 01:28

Başrollerinde Neslihan Atagül ve Ekin Koç’un yer aldığı romantik dram türündeki ‘Senden Bana Kalan’ın Ankara özel gösterimi, filmin başrol oyuncularının katılımıyla yapıldı.

Haberin Devamı

Filmin Ankamall AVM Sinemaları’ndaki özel gösterimine başrol oyuncuları Neslihan Atagül ve Ekin Koç katıldı.
Salonun girişinde özellikle Ekin Koç’un genç hayranları, büyük bir kalabalık oluşturdu. İkilinin sinemaya gelmesiyle bazı hayranları gözyaşlarına hakim olamadı. Filmin Kore yapımı bir filmden uyarlama olduğunu belirten Ekin Koç, canlandırdığı Özgür karakterinin ise maddi değerlere bağlı yaşayan biri olduğunu belirtti. Kore yapımındaki karakterin çok daha görgüsüz olduğunu anlatan Koç, uyarlarken bunu biraz daha yumuşattıklarını ifade etti.
Neslihan Atagül de, canlandırdığı Elif karakterinin Kore versiyonunda çok daha umutsuz olduğunu belirtti. Elif’in daha hayat ve umut dolu olduğunu dile getiren Atagül, güzel bir aşk filmi çektiklerini söyledi.

Haberin Devamı

MİRASTAN DOĞAN AŞK

Filmde babasından kalan mirası alabilmesi için İstanbul’dan Çanakkale’nin Adatepe Köyü’nde bir yıl yaşama şartını yerine getiren Özgür ve burada tanıştığı Elif arasında geçen aşk hikayesi anlatılıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!