Romantik bir gece

Güncelleme Tarihi:

Romantik bir gece
Oluşturulma Tarihi: Şubat 12, 2008 00:00

Sevgililer Günü’nü daha sakin bir ortamda, baş başa bir akşam yemeği yiyerek ya da özel bir partiye katılarak geçirmek isteyenler için Ankara’nın eğlence mekanları ve lüks restoranları da özel hazırlıklar yaptılar. İşte size seçkin mekanların Sevgililer Günü programları.

Wok, Wall

14 Şubat Sevgililer Günü, başkentin kalite denince akla ilk gelen restoranlardan olan Wok ve Wall’da mekanların kendine özgü atmosferinde yaşanacak. Hazırlanan zengin akşam yemeği mönüsü geceyi aşıklar için özel hale getiriyor.

Wok: 446 19 92, Wall: 241 14 14

Meze

Eğlence hayatının renkli mekanlarından Meze’de fasıl müzik ile başlayan eğlence, gecenin ilerleyen saatlerinde Murat’ın canlı performansı ve dans gösterileriyle renkleniyor. Özel fiks mönü, limitsiz yerli içki ve Sevgililer Günü’ne özel pasta servisi dahil olmak üzere kişi başı fiyat 80 YTL. Tel: 436 20 00

Mirror

Ankara’nın en şık restoranlarından Mirror’da fix mönü ve limitsiz yerli içkiden oluşan ilk programın kişi başı ücreti 75 YTL. Dj Berk Önen’in müzikleri eşliğinde yapılacak olan aşk partisinin ücreti ise 50 YTL.

Tel: 219 64 20/21

White House

White House Restoran bu özel gece için iki ayrı program hazırladı. Dünya mutfağından oluşan resso salonunda piano dinletisinin olacağı mekanda, balık ve kebap salonunda ise Türk sanat müziği ve fasıl müşterilere keyifli anlar yaşatacak.

Tel: 467 08 67

Branca

Yeni hizmete giren Panora Alışveriş Merkezi’nde yer alan ve son günlerin en trend mekanlarından Branca Cafe Restoran Bar, Sevgililer Günü’nde özel mönüsüyle sevgilileri ağırlayacak. Peynir tabağı, arası sıcak, tercihe göre tavuk veya et şinitzel, iki kişiye bir şişe beyaz veya kırmızı şarap ve gecenin sonunda da kalpli pastadan oluşan mönünün fiyatı kişi başı 70 YTL. Branca’da gece boyunca da en güzel aşk şarkılarını dinleyebilirsiniz.

Tel: 490 27 67

Ivy

Sevgililer Günü için özel olarak dekore edilen Ivy’de Californian Brasserie ile alacarte servis yapılıyor. Mekanın üst katında bulunan Nyx’de ise sürpriz hediyelerin dağıtılacağı sevgililer günü partisi yapılacak.

Tel: 444 0 489

Köşebaşı

14 Şubat Sevgililer Günü’nde zengin bir mönü hazırlayan Köşebaşı, genç çiftlere bu güne özel hediyeler dağıtacak. Kişi başı ortalama fiyat ise 35 - 40 YTL arasında değişiyor. Tel: 446 59 59

Murphy’s

Murphy’s, Sevgililer Günü için özel sürprizler hazırladı. Saat 21.30’da başlayacak programın tek kişilik ücreti 50 YTL, çift kişi ücreti ise 80 YTL. Bir yerli içki, bir kadeh çilekli şampanya ve pasta fiyata dahil.

Tel: 466 00 54

Wine House

Wine House Sevgililer Günü’nü en güzel aşk şarkıları ve gitar, flüt, keman üçlüsü eşliğinde geçirmek isteyenler için özel bir program hazırladı. Kişi başı giriş ücretinin 70 YTL olduğu gece için zengin bir akşam mönüsü bulunuyor.

Tel: 490 86 74

Nenehatun Salata

Başkentli gençlerin uğrak mekanlarından Nenehatun Salata, Sevgililer Günü’nün "True Love" partiyle kutluyor. Fiks mönü ve bir içkinin ücretsiz olduğu gece hip hop gösterisiyle başlıyor. Güntaç ile mekanın solistleri Özer ve Simge’nin sahne alacağı gecenin kişi başı fiyatı 40 YTL. Tel: 446 99 39

Kuki

Salata, ana yemek, içinde kalp şeklinde kesilmiş meyve parçalarının olduğu sangriadan oluşan "Aşk her yerde" mönüsüyle sevgililer gününde misafirlerini ağırlayacak. Her tarafın o güne özel süslerle dekore edileceği Kuki’de ayrıca hediye almayı unutanlar içinde çeşitli seçenekler sunulacak. İki kişilik fiyat 75 YTL.

Tel: 427 14 00

Big Chefs

Çayyolu’nda yeni açılan butik alışveriş merkezi Minasera’daki Big Chefs, Sevgililer Günü’nü özel programla karşılayan mekanlar arasında. Big Chefs’te 14 Şubat’ta sinevizyondan gün boyu en güzel aşk filmlerinden derlemeler yayınlanacak. Mekanın zengin mutfağı bu gece için özel hazırlıklar yapıyor. Casablanca’dan Rüzgar Gibi Geçti’ye, Love Story’den Selvi Boylum al Yazmalım’a kadar unutulmaz aşk filmlerinin yanı sıra, Dj Ogün’ün aşk şarkıları da geceye renk katacak.

Tel: 242 01 77

Coconot

Arjantin Caddesi’nin gözde mekanlarından Coconot’da, Sevgililer Günü mekanın bahçesinde Levent Güdüllüoğlu ve Erk Şenman ikilisinin hazırladığı partiyle kutlanacak. Bahçenin mum ışıklarıyla aydınlatılacağı gecede, ısıtma varil içinde yanan odunlarla yapılacak. Barbekünün olacağı partide davetlilere sıcak şarap ve marsh mellow ikram edilecek. Tel: 426 79 81

Angelo

Zengin bir Sevgililer Günü mönüsü ve kırmızı şarapla geceyi ölümsüzleştirmek isteyenlerin tercih edebileceği adreslerden biri de Angelo Restoran. Kişi başı ücret 75 YTL.

Tel: 446 46 20

Schnitzel Restaurant

Avusturya mutfağının Başkent’teki tek temsilcisi Schnitzel Restaurant, Nostaljik Trio Grubunun Sevgililer Günü özel programı ile genç aşıklar için unutulmaz bir gece sunuyor. Fix mönüyle birlikte ücret 75 YTL. Tel: 468 54 00

Cafemiz

Keman ve gitar melodileri eşliğinde romantizmin sınırlarını zorlamak isteyenlerin tercihi olacak Cafemiz, sevgiliniz ve sizin için özel hazırlanmış güller ve dudaklar mönüsüyle müşterilerini ağırlayacak. 75 YTL

Tel: 467 79 21



Cafe Rosso

Ross Orchestra Sevgililer Günü için Cafe Rosso’da çalacak. Fiks menü ve limitsiz yerli içkinin sunulacağı bu özel günün bedeli kişi başı 100 YTL. Tel: 468 26 00

Mischa Studio

Özel partilerin mekanı Mischa Studio’da Sevgililer Gününe özel DJ Özgür Elçi ile "Aşk Şarkıları Partisi" var. Özel aşk kokteyli ikramının olduğu gecede müşterileri sürpriz hediyeler bekliyor.

Tel: 447 03 00

Djinn

Bilkent’te bulunan Djinn, yılbaşında olduğu gibi Sevgililer Günü’nde de "Home Party" düzenliyor. Mekanın djleri Can Karabulut ve Hoze’nin müzikleriyle eğlenceli anlar yaşatacağı partide hediye çekilişleri ve pasta ikramı bulunuyor. Tel: 266 02 04

Yosun

Sevgililer Günü’nde Yosun Balıkevi’nde piyano ve keman eşliğinde enstrümantal müzik yapılacak. Mekanda alakart menü dışında üç alternatifli fiks menü uygulaması olacak. Fiyat ise 57 YTL ile 75 YTL arasında değişecek.

Tel: 468 39 45 / 46
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!