Rock Station’da Cepkin heyecanı

Güncelleme Tarihi:

Rock Station’da Cepkin heyecanı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 08, 2007 00:00

BU yıl 10’uncusu gerçekleşen ve Türkiye’nin en büyük rock festivallerinden birisi olan "Rock Station Open Air" bugün başlıyor. 11 rock grubunun sahne alacağı bugünde, günün beklenen konuğu Hayko Cepkin özel şovuyla rockseverleri coşturacak. Konser sonrasında Emek Pirates Bar’da verilecek ’after party’ ise coşkuyu gecenin ilerleyen saatlerine kadar taşıyacak.

Yıllardır Saklıkent Eğlence Merkezi’nde dinleyicileriyle buluşan festival, bu yıl değişiklik yapılarak açık hava şenliğine dönüştürüldü. ODTÜ Mezunları Derneği Vişnelik Çim Amfi’de iki gün sürecek etkinliğin biletleri hızla tükendi. Biletleri Biletix’ten tek gün 21.5, kombine 28 YTL olarak satılan festivalin bugünkü konukları sırasıyla "Tahrip, Impulse, Reset To Default, Nettlethrone, Black Tooth, Sokak Köpekleri, Murat Net, Knight Errant, Machinemade God, Hayko Cepkin" olacak.

Rockseverler için Çim Amfi’nin kapıları 12.30’da açılacak. İlk topluluk olan Tahrip ise 13.15’de dinleyicilerle buluşacak. Bazı grupların 35 bazılarının ise 45 dakika sahnede kalacağı etkinlikte 16.30’da Air Guitar 3 yarışması için ara verilecek.

Günün beklenen konuğu ise Türk rock’ının alternatif sesi Hayko Cepkin olacak. İlginç sahne şovu ile Ankirock Festivali’nin en çok konuşulan isimlerinden olan Cepkin, saatler 21.00’i gösterdiğinde sahnedeki yerini alacak.

Bu yıl festivalde Kıvılcım Müzik Sponsorluğuyla ’Air Guitar Yarışması’ da düzenlenecek. Kazanana gitar verilecek yarışmada izleyicilerden 10 kişi çekilişle sahneye davet edilecek. Tüm yarışmacılardan kendilerine sunulan 25 parçadan birer tanesini seçmeleri istenecek. Seçilen parçanın ilk iki dakikası CD’den çalınacak. Yarışmacılar seçtikleri parçayı iki dakika boyunca ellerinde gitar olmadan çalıyormuş gibi yapacaklar. Beş kişiden oluşan jüri yarışmacılara not verecek. Bu notların toplamı kimin gitarı kazandığını belirleyecek.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!