Renkli ve ‘Tempo’ dolu gece

Güncelleme Tarihi:

Renkli ve ‘Tempo’ dolu gece
Oluşturulma Tarihi: Haziran 18, 2014 01:23

Tempo Dergisi ile Meraki Meyhane’nin düzenlediği davet, Ankara iş, cemiyet ve televizyon dünyasının önemli isimlerini bir araya getirdi. Grup Anason’un sahne aldığı gece, renkli görüntülere sahne oldu.

Haberin Devamı

Gecenin ev sahipliğini Doğan Burda Ankara Bölge Temsilcisi Erdal İpekeşen yaptı. Davete, CHP Ankara Milletvekili Sinan Aygün, iş dünyasının önemli isimleri Önder Bülbüloğlu ve eşi Filiz Bülbüloğlu, Vedat Yakupoğlu ve eşi Ayşe Yakupoğlu, Ali-Mehtap Özdoğan çifti, Emre ve Gülin Dökmeci çifti ile ekranların sevilen oyuncuları Tuan Tunalı ve eşi Hazal Filiz Tunalı, İlay Tiryaki, Gülşah Çomoğlu, Ayfer Dündar gibi isimler katıldı. Kokteylle başlayan gecenin ilerleyen saatlerinde konuklar, Meraki Meyhane’nin menüsünden mezeler ve yemekleri tatma imkanı buldu. Grup Anason’un sahne aldığı gece, renkli görüntülere sahne oldu. Bazı konuklar, mikrofonu eline alarak grupla birlikte şarkı söyledi.

ZENGİN MENÜ

Mekanın menüsünde sushi, balık ve et aynı çatı altında buluşuyor. Osmanlı Saray Mutfağı, Girit ve Hatay mezeleri ile Uzakdoğu lezzetlerini konuklarına sunan mekan, hizmet anlamında da birçok ilke imza atıyor. Önceden rezervasyon yapıldığında rezervasyon yapan kişinin rakı bardağına kendi ismi yazılıyor ve gece sonunda kişiye hediye ediliyor. Menüde 50 çeşit meze bulunuyor. Rakı’nın kokusunu ağır bulan konuklar için çikolatalı, havuçlu ve karpuzlu gibi 10 farklı çeşit kokteyl bulunuyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!