Rakipleri düşünmeden felsefemize bakıyoruz

Güncelleme Tarihi:

Rakipleri düşünmeden felsefemize bakıyoruz
Oluşturulma Tarihi: Ekim 16, 2022 10:28

İstanbulspor galibiyetinin takıma moral kazandırdığını vurgulayan tecrübeli futbolcu, “Fenerbahçe’nin ve teknik direktörünün artıları var ancak biz de kaliteli bir takımız ve kendi iyi yönlerimizi öne çıkarmaya çalışacağız” diye konuştu.

Haberin Devamı

MKE Ankaragücü’nde, Spor Toto Süper Lig’de 10. haftada oynanacak Fenerbahçe maçı hazırlıkları sürüyor. Sarı-lacivertli ekibe sezon başında Portekiz’in Gil Vicente takımından transfer edilen orta saha oyuncusu Pedrinho, vatandaşı Jorge Jesus’un çalıştırdığı Fenerbahçe’yi yenmeyi hedeflediklerini söyledi.Başkent ekibinin yeni transferleri içinde geride kalan sürede en fazla sahada kalan isimlerden biri olan Pedrinho, kenti ve yeni kulübünü çok sevdiğini belirtip, uyum sürecini de atlattığını dile getirdi.İstanbulspor’u 2-1 yenip önemli bir 3 puan aldıklarını bu galibiyetin takıma büyük moral kazandırdığını aktaran deneyimli futbolcu, zor bir maçın kendilerini beklediğini belirtip, şöyle konuştu.“Fenerbahçe maçına da her zamanki gibi hazırlandık. Bizim için rakibin kim olduğu fark etmiyor. Her zaman aynı felsefeyle sahaya çıkıyoruz. Bizim için önemli olan kendi performansımızı en iyi şekilde ortaya koymak. Biz de 3 puan için sahaya çıkacağız. Rakipleri düşünmeden felsefemize bakıyoruz” dedi.

Haberin Devamı

BENİM GÖREVİM TAKIMA KATKI VERMEK

Portekiz Süper Ligi’nde geçen sezonun en iyi 11’ine seçilen ve Ankaragücü’ne de büyük umutlarla transfer idelen Pedrinho, şöyle konuştu.“Saha içinde 8 numara pozisyonunda oynamayı seviyorum. Teknik direktörüm ne görev verirse versin onu yerine getirmeye çalışır, en verimli şekilde oynarım. Şu an daha farklı bir görev üstlendim. Takımıma bu alanda katkı vermek istiyorum. Futbol bir takım oyunu ve hepimiz bu anlamda birbirimize saha içinde destek veriyoruz. Fenerbahçe’nin başında deneyimli bir teknik direktör var. Rakibimiz, hem lig hem de Avrupa’da başarılı bir çizgide ilerliyor. Jorge Jesus’un da kattıkları ortada. Jesus’un Portekiz’de çalıştığı dönemde birçok maçta rakip olduk. Portekizli teknik adamın oyun felsefesi hücum ağırlıklı. Jorge Jesus’a karşı çok fazla oynadım. Kendisi ileride baskı yapmayı seven, agresif ve sürekli hücum oynatan bir anlayışa sahip. Takımıyla çok iyi bir sezon başlangıcı yaptı. Biz de iyi bir takımız ve sürekli gelişim içindeyiz. Sadece rakibi düşünerek maça hazırlanamazsınız, kendi iyi yönlerinizi de öne çıkarmanız lazım.Biz çok iyi hazırlandık."

Haberin Devamı


SÜPER LİGDE FİZİKSEL OYUN ÖN PLANDA

“Geçen sezon Portekiz Süper Ligi’nde en iyiler arasına girdim. Şu an Fenerbahçe’de oynayan Lincoln de bu alanda listeye giren isimlerden biriydi. Geçen sezon ikimiz de iyi oynadık fakat bu geride kaldı. Artık yeni takımlarımız var. Lincoln de çok iyi bir oyuncu. Şu anki performansımdan memnunum, üzerine ekleyerek devam edeceğim. Portekiz ve Türkiye’deki futbol anlayışı farklı. İki ligin arasında biraz fark var. Portekiz’de daha taktik bir oyun anlayışı var. Burada ise daha fiziksel bir oyun ön planda. Koşu mesafeleri burada daha önemli. Süper Lig’in kalitesini çok beğendim ve ligi çok sevdim. Portekiz’in burada iyi temsil edilmesi hoşuma gidiyor. Şu an aklımda sadece 3 puan var. Fenerbahçe karşısında iyi bir performans sergilemek istiyorum.”

Haberin Devamı

Rakipleri düşünmeden felsefemize bakıyoruz

KARABORSA BİLET UYARISI

Ankaragücü Kulübü, Fenerbahçe maçı biletlerini karaborsada satmaya çalışanlara karşı mücadele başlattı.Kulüpten yapılan açıklamada, karaborsa yöntemiyle satmaya çalışan kişiler hakkında yasal mercilere başvuru başlatıldığı ifade edildi. Açıklamada; “Spor kulüpleri ve yetkilendirilmiş kurumlar haricinde bilet satışı yapan, 6 aydan bir yıla kadar hapis ve yüz günden iki bin güne kadar para karşılığı hesaplanacak adli para cezası ile cezalandırılır. Bileti değerinin üzerinde satanlar ise, bir yıldan üç yıla kadar hapis ve iki yüz elli günden beş bin güne kadar adli para cezası ile cezalandırılırlar. Konuyla ilgili şikayet ve ihbarlar kulübün mail adresine iletilebilir” ifadeleri kullanıldı.

Haberin Devamı

Rakipleri düşünmeden felsefemize bakıyoruz

TAKIMA MORAL YEMEĞİ

Ankaragücü, Fenerbahçe karşılaşması öncesinde akşam yemeğinde bir araya geldi. Yemeğe, Başkan Faruk Koca, yönetim kurulu üyeleri, teknik direktör Ömer Erdoğan ve yardımcılarıyla, futbol takımı oyuncuları katıldı.Başkan Faruk Koca, İstanbulspor karşılaşmasında alınan sonuç nedeniyle futbolcuları kutlarken, Fenerbahçe karşılaşması için de teknik ekip ve futbolculara başarılar diledi. Ankaragücü- Fenerbaçe karşılaşması 17 Ekim Pazartesi günü saat 20.00’de Eryaman Stadyumu’nda oynanacak.

Rakipleri düşünmeden felsefemize bakıyoruz

TANDOĞAN’DA ALTYAPI ZİRVESİ

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Başkanı İsmail Dilber ve yönetim kurulu üyesi ve Türkiye Futbol Federasyonu UEFA eğitimcisi Atilla Yüce, MKE Ankaragücü’nün Tandoğan Tesisleri’ni ziyaret edip, sarı-lacivertli ekibin başlattığı alt yapı projesi, Sporcu Araştırma ve Geliştirme Merkezi (SAGEM) koordinatörü Ümit Turmuş ve antrenör ekibi ile görüştü. Dilber, alt yapıya yapılan yatırımın Türk futbolunun geleceğine yapılan yatırım olduğunu belirtip, Ankaragücü’nde son dönemde bu anlamda önemli adımlar atıldığını ve başarılı çalışmalar yürütüldüğünü görmekten duydukları memnuniyeti dile getirdi. Turmuş da Ankara’nin önemli bir potansiyele sahip olduğunu, Ankaragücü olarak bu potansiyeli en iyi şekilde değerlendirmek ve Türk futboluna yetenekli yeni yıldızları kazandırmak için ekip arkadaşları ile birlikte yoğun mesai harcadıklarını söyledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!