Pursaklar Belediyesi'ne Selçuklu ve Türk mimarili hizmet binası 

Güncelleme Tarihi:

Pursaklar Belediyesine Selçuklu ve Türk mimarili hizmet binası
Oluşturulma Tarihi: Haziran 22, 2017 11:57

Pursaklar Belediyesi'ne Selçuklu ve Türk mimarili hizmet binası 

Haberin Devamı

Hakkı TÜRKDAĞ/PURSAKLAR(Ankara), (DHA)- PURSAKLAR Belediyesi'nce 7 bin 500 metrekare alan üzerine 10 katlı inşa edilen Selçuklu ve Türk mimarisi ile tasarlanan  dev hizmet binasının yapımı devam ediyor. İnşaatın bitmesiyle Pursaklar halkı belediye ile ilgili işlerini tek bir merkezden yapabilecek. Projenin en az 50 yıllık ihtiyacı karşılayabileceği öngörülüyor.
Vatandaşın işini kolaylaştırmak ve daha iyi hizmet verebilmek için bütün birimlerin aynı binada toplanacağı, meclis, encümen ve grup toplantılarının geniş solanlarda yapılabileceği, 160 kişilik konferans salonlarının bulunduğu, 200 kişilik yemekhanenin yer aldığı, 50 araçlık kapalı ve 150 araçlık açık otoparkın bulunduğu yeni belediye hizmet binası, büyük bir ihtiyaca cevap verecek.
İller Bankası kredisi ile yapılan Belediye Hizmet Binası'nın 2018 yılı Aralık ayının sonuna tamamlanarak hizmete açılması planlanıyor.  Belediye Başkanı Selçuk Çetin, ilçenin hızla büyüyüp, nufusun arttığını belirtirken, "Belediye birimlerimiz farklı noktalarda hizmet veriyor. İstiyoruz ki hepsini bir araya toplayarak hizmet verip, hemşerilerimizin işini kolaylaştıralım. Hemşerilerimiz tek bir binada bütün işlerini halledebilsinler. İnşallah öngörülen süreden daha önce tamamlanacak. Bu güzel binamızı hep birlikte hemşerilerimizin hizmetine sunacağız" dedi.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!