Potaya 5 yıldızlı okul

Güncelleme Tarihi:

Potaya 5 yıldızlı okul
Oluşturulma Tarihi: Kasım 10, 2012 00:00

Ekim ayında basketbol okulunu devreye sokan merkezde, 7 - 20 yaş arası çocuk ve gençler, profesyonel antrenörlerden branş eğitimi alıyor.

Haberin Devamı

Ankara Şehir Kulübü’nün spor merkezi, olimpik ölçülerde basketbol salonuna sahip.

Başkent’in köklü spor merkezlerinden Ankara Şehir Kulübü (AŞK), spor merkezi içinde olimpik ölçülerde basketbol salonunu hizmete açtı. Ekim’de faaliyete geçen 5 yıldızlı basketbol okulunda 7 - 20 yaş grubu arasındaki çocuk ve gençlere bu branşın eğitimi verilmeye başlandı.
Gaziosmanpaşa’da faaliyet gösteren Ankara Şehir Kulübü’nün basketbol okullarında, baketbolu öğrenmek ya da profesyonel anlamda sporcu olmak isteyen genç ve çocuklara; profesyonel ve deneyimli antrenörler tarafından eğitim veriliyor.

ÇOCUKLAR SPORDA, VELİLER OYUNDA

Ankara Şehir Kulübü Basketbol Okulları’nda, çocuk ve gençlerin yanı sıra ailelere yönelik değişik aktiviteler için fırsatlar da bulunuyor. Çocuklarını okula getiren veliler, yoga ve kangoo-jumps gibi stüdyo sporları yapabiliyor, yüzme havuzu, squash kortu, fitness salonları, spa merkezi, tam donanımlı güzellik merkezi, bay-bayan kuaför ve kafe-restoranlardan faydalanebiliyor, bilardo, dart, masa tenisi, play-station ve langırt gibi oyunlar oynayabiliyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!