Potanın küçük devleri

Güncelleme Tarihi:

Potanın küçük devleri
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 01, 2013 00:00

Türk Telokom’un 13 yaş grubu erkek basketbol takımı iki sezondur yenilgi almadan şampiyonluğu kucaklıyor.

Haberin Devamı

Başkent’in köklü kulüplerinden Türk Telekom’un küçük erkekler B Ligi’nde mücadele eden basketbol takımı, iki sezondur şampiyonluğu kimseye bırakmıyor. Geçen sezon minik erkekler kategorisinde hem Ankara hem de Türkiye şampiyonluğunu kazanan takım, bu sezon küçük erkekler kategorisinde Ankara’daki rakiplerine göz açtırmadı.
Ankara birinciliği final maçında Yüce Okulları’nı farklı skorla mağlup eden Türk Telekom, üst üste ikinci kez zirveye çıkmayı başardı.
Türk Telekom takımının antrenörü Murat Uluğ, 2000 doğumlu çocukların büyük bir gelişim gösterdiğini belirterek, şunları söyledi:
“Geçen sezon minikler kategorisinde Ankara ve Türkiye birincisi olurken yenilgi almadık. Bu sezon, küçük erkekler B Ligi’nde bir yaş küçük kategoride oynamamıza rağmen, rakiplerimizi geçmeyi bildik. Hem grup maçlarında hem de 8 takımın mücadele ettiği final grubunda, tüm takımları yenip, ilk sırayı aldık. Türk Telekom, amatör branşlara ve özellikle basketbola önemli yatırımlar yapıyor. Bizler teknik ekip ve oyuncu grubu, sağlanan olanakları iyi değerlendirip, Türk Telekom adını başarıyla duyurmaya çalışıyoruz. Bu çocuklar gelecekte ileri yaş kategorilerinde de Türkiye şampiyonlukları kazanacak güçte. İçlerinden A milli takıma kadar yükselecek isimlerin çıkacağına inanıyorum.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!