Potanın ateşi yüksek

Güncelleme Tarihi:

Potanın ateşi yüksek
Oluşturulma Tarihi: Mart 25, 2016 14:47

Başkent ekipleri Türk Telekom ile Rönesans TED Ankara Kolejliler, bugün zorlu maçlarda galibiyet hedefliyor. Mavi-beyazlılar lige tutunma, kırmızı-lacivertliler ise üst sıralara tırmanma peşinde.

Haberin Devamı

Spor Toto Basketbol Liginin iki Başkent temsilcisi Türk Telekom ile Rönesans TED Ankara Kolejliler, ligin 23. haftasında bugün iki zorlu maça çıkacak. Bu sezon yenilenen kadrosu ile sezona başlayan ve mücadele ettiği Avrupa Kupası’ndaki başarılı performansını bir türlü lige yansıtamayıp son sıraya kadar gerileyen Türk Telekom, deplasmanda, play-off barajının sınırında dolaşan Royal Halı Gaziantep ile karşılaşacak. 22 hafta geride kalırken, üçüncü teknik adamını görev başına getiren mavi-beyazlılar, geride kalan bölümde elde ettiği 27 puanla, 16. sırada bulunuyor. 24 puana sahip Royal Halı ise 7. sırada. Türk Telekom Başantrenörü Burak Bıyıktay, ilk kez takımın başında görev aldığı Anadolu Efes karşısında üst düzey bir mücadele ortya koyduklarını ve lidere karşı son hücumu değerlendiremeyip maçı uzatmada kaybettiklerini hatırlatıp, “Bu oyun ve mücadele, gelecek maçlara daha güvenle bakmamızı sağladı. Zor bir süreçten geçiyoruz ancak, ligin son maçındaki son topa kadar mücadele edeceğiz. Royal Halı, özellikle kendi evinde kolay teslim olmuyor. Bundan sonraki süreçte, tecrübemizi, özverimizi ve mücadele gücümüzü parkeye yansıtacağız” diye konuştu. Zorlu mücadele saat 17.00’de başlayacak.

Haberin Devamı

TED GALİBİYETE HASRET KALDI

Ligin ikinci yarısında çıktığı 7 maçta sadece bir kez kazanan ve 12. sıraya gerileyip play-off grubunun uzağında kalan TED Ankara Kolejliler ise 9. basamakta bulunan Demir İnşaat Büyükçekmece’yi ağırlayacak. TED’in hedefi kendi evindeki maçı kazanıp, alt gruptan iyice uzaklaşmak ve yeni bir çıkış yakalamak. Ankara Spor Salonu’ndaki mücadele saat 17.00’de başlayacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!