Posta Caddesi Ankara ticaretinin okuludur

Güncelleme Tarihi:

Posta Caddesi Ankara ticaretinin okuludur
Oluşturulma Tarihi: Kasım 26, 2021 21:40

Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı Gürsel Baran, Mermerci Han ve ATO Han başta olmak üzere Posta Caddesi’ndeki işletmeleri ziyaret ederek, ticari faaliyetleri hakkında işletme sahiplerinden bilgi aldı.

Haberin Devamı

Kendisinin çırak olarak çalışmaya başladığı ilk işletmenin Posta Caddesi’nde bulunduğunu aktaran Baran, “Posta Caddesi Ankara ticaretinin okuludur” dedi. Cumhuriyet’in ilk yıllarından itibaren kentte ticaretin merkezlerinden biri olan Ulus bölgesindeki Posta Caddesi’nin ticaret hayatı açısından önemine vurgu yapan Baran, şöyle devam etti:

ESNAFIMIZIN FİKİR VE ÖNERİLERİNİ ALIYORUZ

“Posta Caddesi’nde yıllardır ticaret yapan, buradan senelerdir evine ekmek götürerek başkentin ticari hayatına katkı sağlayan çok sayıda tüccarımız faaliyet gösteriyor. Ankara’nın kuruluşunda ticaret merkezi olan Posta Caddesi, başkent ticaretini günümüze taşıyor. Başkentin büyük bir ticari ve ekonomik gücü de burada bulunuyor. Bizler de burada emek veren tüccarımızın görüşlerini almak ve önerilerini dinlemek için üyelerimizi yerinde ziyaret ediyoruz.” ABB’nin tarihi Ulus Kent Meydanı civarındaki cadde ve sokaklarda başlattığı çalışma kapsamında Posta Caddesi’nde de sağlamlaştırma ile cephe yenileme çalışmaları yapılacağı bilgisini veren Baran, çalışma tamamlandığında bölgenin ticaretine, turizmine önemli katkı sağlayacağına inandıklarını kaydetti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!