Poliste 24 saat

Güncelleme Tarihi:

Poliste 24 saat
Oluşturulma Tarihi: Ocak 24, 2007 00:00

Hatasız sürücü yok

TRAFİK Denetleme Şube Müdürlüğü, kent genelinde yaptığı çalışmalarda bin 836 araçı kontrolden geçirdi. Kontrollerde neredeyse araçların tamamı suçlu çıktı. Bin 836 araçtan bin 800 araca çeşitli suçlardan işlem yapıldı. Çalışmalar sonucu kusurlu görülenlere kesilen para cezasının toplamı ise 110 bin 855 YTL oldu.

Hackerlar yakalandı

ÖZEL
bir şirketin internet sitesine saldıran hacker’lar, polis ekiplerinin takibi sonucu yakalandı. Yapılan ilk incelemede, firmanın internet sitesine erişim sağlayan iki zanlının, saldırı yöntemiyle mesaj yolladıkları ve giden asıl mesajın ardından kodlar yazarak şifre çalma girişiminde bulundukları tespit edildi. Mahkemeye sevk edildiler.

Uyuşturucu tacirleri

NARKOTİK ekiplerinin gerçekleştirdiği üç ayrı operasyonda, çeşitli miktarlarda uyuşturucu madde ve hap ele geçirildi. 70 gram esrar maddesi ile yakalanan 4 zanlıdan 3’ü hakkında adli işlem yapıldı. Uyuşturucu madde bulunduran bir kişi, 3 gram esrar ile yakalanırken, extacy hap bulundurmak suçundan bir zanlı da mahkemeye çıkarıldı.

Sınav sahtekarları

ANKARA Emniyeti, sahte nüfus cüzdanı ve sınav giriş belgeleri ile başkalarının yerine sürücü belgesi sınavına giren bir çeteyi ortaya çıkarttı. Yapılan bir ihbarı değerlendiren polis, kendi yerine başkasının sınava girmesini sağlamak suçundan dolayı bir sahte nüfus cüzdanı ve bir sahte sınav belgesi ile birlikte 4 zanlıyı gözaltına aldı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!