Poliste 24 saat

Güncelleme Tarihi:

Poliste 24 saat
Oluşturulma Tarihi: Kasım 15, 2006 00:00

JANDARMA

3 kazada 4 ölü var

ä JANDARMA bölgesindeki 3 kazada 4 kişi yaşamını yitirirken, 2 kişi yaralandı. 06 RLZ 04 plakalı otomobil devrildiAdem Özgen ve Nemci Ertuç öldü, Cemil UZ yaralandı. 06 AC 5960 plakalı kamyonun çarptığı Mustafa Buyruk öldü. 71 ES 001 plakalı otobüs ile 06 YEN 89 ve 06 ZG 875 plakalı kamyonlar çarpıştı. Kazada Musa Karataş öldü.

MAMAK

Soba zehirlenmesi

ä MAMAK Ekin Mahallesi’nde K.B. isimli bir kişi, sobadan sızan gazdan zehirlenerek yaşamını yitirdi. Olay, gece 02:00 sıralarında meydana geldi. Evin diğer odasında uyuyan akrabaları, gaz kokusunu duyarak girdikleri odada K.B’nin cesedi ile karşılaştılar. Polis olay yerinde yaptığı ilk incelemede, şüpheli bir duruma rastlamadı.

ÇAYYolu

Şantiyede hırsızlık



ä ÇAYYOLU’nda bulunan Havuzlu Konaklar Sitesi’nin şantiyesine hırsızlık amacıyla gelen hırsızlar, bekçilerin müdahalesi sonucu kaçtılar. Sabaha karşı bir minibüs ile şantiyeye gelen hırsızlar, burada bulunan inşaat malzemelerini çalmak istediler. Şantiye bekçilerinin müdahalesi üzerine kaçtılar.

GENEL

4 hırsız yakalandı

ä ANKARA’nın çeşitli semtlerinde meydana gelen olaylarda dört kişi hırsızlık suçundan yakalandı. 39 kişi de diğer suçlardan toplam 43 kişi yakalandı. Şüpheliler gözaltına alınarak, adliyele sevkedildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!