Polis memuru komşularını öldürüp firar etti

Güncelleme Tarihi:

Polis memuru komşularını öldürüp firar etti
Oluşturulma Tarihi: Haziran 05, 2016 16:48

Yenimahalle’de karşılıklı oturan komşular arasında çıkan “Niye yan baktın” tartışması kanlı bitti. Polis memuru Hakan C., tartıştığı komşularından karı-kocayı öldürdü, kızı ile damadını yaralayıp kaçtı.

Haberin Devamı

Yenimahalle Güventepe Mahallesi 610. Sokak’ta, karşılıklı binalarda oturan komşuların “Niye yan baktın” tartışması, cinayetle son buldu. İddiaya göre, dekorasyon işiyle uğraşan Salih Ş. önceki akşam saat 23.00 sıralarında alkollü olarak geldiği evinin önünde oturarak baldızından kendisine kahve yapmasını istedi. Bu sırada aynı sokakta karşı apartmanda oturan komşusu polis memuru Hakan C. de özel arabasıyla geldi. İddiaya göre Salih Ş. hareket halindeki aracın önüne atlayarak polis memurunu durdurup, “Niye baktın, ne bakıyorsun” diyerek tartışmaya başladı.  Kısa sürede tartışma kavgaya dönüşürken, ailelerin diğer fertleri de olaya dahil oldu. Bunun üzerine polis memuru Hakan C., beylik tabancasıyla ateş etmeye başladı. Polis memurunun açtığı ateş sonucu tartıştığı Salih Ş.’nin kayınpederi Mehmet Alican (57) ve eşi Şerife Atar olay yerinde hayatını kaybetti. Salih Ş. ile eşi Pervin Ş. yaralandı. Hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınan yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı belirlendi.

POLİS FİRARDA

Haberin Devamı

Yenimahalle’de karakolda görevli olan polis memuru Hakan C. cinayet sonrası kayıplara karıştı. Hakan C.’nin olay sırasında alkolü olduğu idida edildi. Ciyanet büro ekipleri, polis memuru Hakan C.’yi yakalamak için geniş çaplı arama başlattı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!