Polatlı’yı sağanak vurdu

Güncelleme Tarihi:

Polatlı’yı sağanak vurdu
Oluşturulma Tarihi: Ekim 17, 2014 01:05

Polatlı’da önceki gece etkili olan sağanak yağış, sel baskınlarına neden oldu.

Haberin Devamı

Çok sayıda vatandaş sel nedeniyle saatlerce mahsur kaldı. Ankara Büyükşehir ve Polatlı Belediyesi ekipleri, felaketin büyümemesi için iş makinalarıyla gece geç saatleri kadar çalıştı. Yağış, Polatlı Ticaret Borsası, Haymana Yolu’ndaki tuğla fabrikaları, YHT Garı yakınlarını vurdu. Eskişehir-Ankara karayolu, sel baskını nedeniyle ulaşıma kapandı. Tuğla fabrikasında zincire bağlı halde bulunan bir bekçi köpeği ise boğulma tehlikesi geçirdi.

İKİ ARAÇ SULARA GÖMÜLDÜ

Polatlı Ticaret Borsası yakınlarında iki araç sele kapıldı. İş makinaları, gece geç saatlere kadar araçları kurtarmak için çalıştı. icaret Borsası'nın hububat ve soğan dolu ambarlarına su baskını olmaması için depo önlerine kum döküldü. Bu yıl borsanın ikinci kez su altında kaldığını belirten tüccarlar, "Her yağıştan sonra korkar olduk. Altyapı çalışmalarının başlatılması gerekiyor. Sadece biz mağdur olmuyoruz. Çiftçilerin ürünleri de sel nedeniyle zarar görüyor" dedi.

Haberin Devamı

ULAŞIM İKİ SAAT DURDU

Ankara yönünden Polatlı’ya girişte köprülü kavşak inşaatı nedeniyle araç trafiğinin yönlendirildiği 2 kilometrelik tali yol, ve Haymana Yolu sel nedeniyle yaklaşık iki saat ulaşıma kapandı. Eskişehir-Ankara Karayolu’nun Polatlı şehir merkezi geçişinde araç akışı trafik polisleri tarafından kontrollü olarak sağlandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!