Podyuma eğitim için çıktılar

Güncelleme Tarihi:

Podyuma eğitim için çıktılar
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 08, 2013 00:00

Uluslararası Kadınlar Derneği ve Anadolu Çağdaş Eğitim Vakfı (ANAÇEV), ortak bir yardım etkinliğine imza attı. Modacı Mehmet Köymen’in tasarımlarının sergilendiği davetten elde edilen gelir, iki kuruluş tarafından eğitim ve yardım etkinliklerinde kullanılacak.

Haberin Devamı

Uluslararası Kadınlar Derneği ve ANAÇEV, eğitim ve yardım etkinliklerinde kullanılmak üzere bir etkinlik düzenledi. Sheraton Otel’deki etkinliğe ANAÇEV Başkanı Ayla Hatırlı ve Uluslararası Kadınlar Derneği Başkanı Aytül Gökçe ev sahipliği yaptı. Etkinliğe Ankara cemiyet hayatının önde gelen kadınları ve çok sayıda yardımsever katıldı. Etkinlikten elde edilen gelirin bir kısmı ANAÇEV’in burslu öğrencilerine giderken, bir kısmı da Uluslararası Kadınlar Derneği tarafından Zihinsel Yetersiz Çocukları Yetiştirme ve Koruma Vakfı’na bağışlandı.

İLKBAHAR YAZ KOLEKSİYONU

Davette, ünlü modacı Mehmet Köymen’in 2013 İlkbahar Yaz koleksiyonu da görücüye çıktı. Ankaralı ve İstanbullu mankenlerin podyuma çıktığı defile ilgi ile izlendi. Defile öncesi konuşan Mehmet Köymen, annesinin de Ankaralı olduğunu ve burada bulunmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!