Pes etmek yok

Güncelleme Tarihi:

Pes etmek yok
Oluşturulma Tarihi: Aralık 22, 2019 10:03

Geride kalan sezon oynanan Antalya maçı dönüşünde geçirdikleri trafik kazasında hayatını kaybeden genç taraftarlar, M.Turgut Çakır ve Eren Açıkgöz, unutulmadı. Teknik Direktör Mustafa Kaplan, “Bir puanı onlara armağan ediyoruz” dedi.

Haberin Devamı

Süper Ligin ateş hattından uzaklaşmayı hedefleyen Ankaragücü, üst üste oynadığı ikinci deplasman maçında da sahadan 2-2’lik beraberlikle ayrıldı. Sarı-lacivertliler, 2-0 geriye düştüğü Galatasaray karşısında beraberliği uzatma anlarında Kitsiou’nun golü ile kurtarırken, Antalyaspor mücadelesinde de 2-1 geride oynarken, bir puana yine Kitsiou’nun uzatma anlarındaki golü ile uzandı.
Geride kalan sezon, 2 Mart’ta Antalya’da oynanan ve Ankaragücü’nün 4-2 kazandığı maçın ardından, Ankaraya dönüşte geçirdikleri trafik kazasında hayatlarını kaybeden genç taraftarlar, Mert Turgut Çakır ve Eren Açıkgöz, bu maçta unutulmadı. Ankaragücü futbolcuları, sahaya üzerinde Mert ve Eren’in fotoğraflarının yer aldığı siyah formalarla çıktı. İlk golden sonra Canteros ve İlhan Parlak, aynı siyah formayı birlikte taşıyıp, Ankaragücü taraftarının bulunduğu bölüme gitti. Maç bitiminde de Teknik Direktör Mustafa Kaplan, siyah formayla, sarı-lacivertli taraftarları selamladı.

RUHUMUZU SAHAYA YANSITIYORUZ

MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Mustafa Kaplan, Antalya’da iki takımın da çok iyi mücadele ortaya koyduğunu belirtip, şunları söyledi:
“Öne geçebilsek durum farklı olacak. Geriden gelip iki defa beraberliği yakalamak çok önemli. Sonuçta bir puan iyi. Futbolcularımı mücadelelerinden dolayı kutluyorum. Ankaragücü olarak direncimizi devam ettiriyoruz. İki haftadır Ankaragücü ruhunu sahaya yansıttığımız için mutluyuz. Bir puanı, geçirdikleri trafik kazası sonucu hayatını kaybeden taraftarlarımız Mert Turgut Çakır ile Eren Açıkgöz’e armağan ediyoruz. Eren ve Mert için yüreğimizi ortaya koyduk ve beraberliği aldık. Böyle giderse baraj düşecek. Tüm takımlar transfer yapacak. Biz de yapacağız.”
Bu maçta sarı kart gören Kulusiç, cezalı duruma düştü ve devrenin son maçında Denizlispor’a karşı forma giyemeyecek.

Haberin Devamı

YENİLGİYİ KABULLENMEDİK

Ankaragücü futbolcuları maçtan sonra yaptıkları değerlendirmelerde, alınan puanın mutluluğunu yaşadıklarını vurguladı.
Beraberlik golünü atan Kitsiou, “Galatasaray maçındaki gibi geriden gelip beraberliği yakaladık. Ligi iyi yerde bitirmek istiyoruz” dedi. A.Gücü’nün ilk golünde imzası bulunan Canteros, “1 puan ve attığım gol çok önemli. Masör ekibine çok teşekkür ederim beni maça yetiştirdiler. Denizlispor maçında öncelikli hedef 3 puan ve ligi iyi yerde bitirmek istiyoruz” ifadesini kullandı.
Alihan Kubalas ise “Hayatlarını kaybeden Eren ve Mert kardeşlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Kolay gol yiyoruz. Bu durum, coşku ve heyecan eksikliğine yol açıyor. İki maçta da yenilgiyi kabullenmediğimizi gösterdik. 2. devre çıkış yaşamak istiyoruz” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!