Paylaşımlar moral verdi

Güncelleme Tarihi:

Paylaşımlar moral verdi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 17, 2020 10:11

Koronavirüs tedbirleri kapsamında ‘Evde kal’ çağrılarına uyarak bireysel izolasyon sağlayan Ankaralı ve yolu Ankara’dan geçen ünlüler Instagram hesaplarından paylaşım yapmaya devam ediyor.

Haberin Devamı

ARZUM ONAN

DERGİ MUTLULUĞU

Eski Türkiye ve Avrupa güzeli Arzum Onan, küçük şeylerle mutlu olanlardan. Onan, takip ettiği dergilere salgın ortamında kavuşabilmenin mutluluğunu yaşadı. Ankaralı güzel, son paylaşımını “Eksik dergiler var tabii ama, bu şartlarda dergilerimle kavuşmuş olmanın farklı mutluluğu...” notuyla paylaştı.

MERT ALAŞ

SABIR MESAJI

Dünyaca ünlü moda fotoğrafçısı Mert Alaş, takipçilerine salgın sürecinde evde kalmaları ve sabırlı olmaları mesajı verdi. Alaş, son paylaşımının altına “Sabır pasif değildir, aksine konsantre edici güçtür” notunu düştü.

Paylaşımlar moral verdi


NİL KARAİBRAHİMGİL

ESKİ ŞARKI GÜN YÜZÜNE ÇIKTI

Haberin Devamı

Ünlü şarkıcı Nil Karaibrahimgil, yıllar önce yazdığı ‘Pipo’ şarkısını seslendirerek hayranlarına sürpriz yaptı. Karaibrahimgil, şarkıyı hikâyesinde paylaşırken fotoğrafın altına “Story’e eski albümlerde gizlediğim ‘pipo’ şarkısını bıraktım” notunu yazdı.

Paylaşımlar moral verdi


ÖZGE ULUSOY

EVDE GEZİNTİ

Ünlü model ve sunucu Özge Ulusoy, evin keyfini en iyi çıkaran isimlerden. Evde de, şıklığından ödün vermeyen Ulusoy, “Evin koridorunda geziyorum” notuyla paylaştığı fotoğrafla ‘Evde kal’ çağrısı yaptı.

Paylaşımlar moral verdi


MERİÇ ÇALIŞAN

NORMAL OLAMAYACAĞIM

Müzik eğitimini Hollanda’nın Rotterdam şehrinde sürdüren Ankaralı caz sanatçısı Meriç Çalışan, eğlenceli paylaşımlarıyla dikkat çekiyor. Çalışan, son paylaşımının altına “Korona karantinasından sonra korkarım daha fazla normal olamayacağım” notunu ekledi.

Paylaşımlar moral verdi


ECE SALICI

Haberin Devamı

MOTİVE OLDU

Ankaralı modacı Ece Salıcı, motivasyon ihtiyacını Instagram’dan dile getirdi. Salıcı, sonrasında gelen mesajlarla ilgili olarak uzun bir mesaj yayınladı ve şu notu düştü: “Dün motivasyona ihtiyacım var deyince, bir sürü mesaj attınız bana. Bazı mesajlar hayatın ne kadar güzel olduğu, en iyi olduğum şey olan işime tutunmam gerektiği gibi pozitif içerikli, bir diğer kısmı da aynı benim gibi saatlerdir aynı koltukta oturduğunu söyleyen, değişiklik olsun diye koltuk değiştireceğini düşünen mesajlardı.”

Paylaşımlar moral verdi


DENİZ ÇAKIR

KORUMALI AKLI, RUHU, KALBİ

Başarılı oyuncu Deniz Çakır, kaygıları karşısındaki duygularını dile getiren bir paylaşımda bulundu. Çakır, paylaşımının altına “Sonra dedim ki boşver.. biliyorum, alışık değil dilin boşverli cümlelere... ama nelere alışmıyor ki insan... yatıştır kendini, yatıştır. Korumalı zira aklı, ruhu, kalbi” notunu düştü.

Paylaşımlar moral verdi


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!