Patili dostlar için bir araya geldiler

Güncelleme Tarihi:

Patili dostlar için bir araya geldiler
Oluşturulma Tarihi: Nisan 06, 2021 00:50

Ankara Büyükşehir Belediyesi ve Ankara Kent Konseyi, ‘4 Nisan Dünya Sokak Hayvanları Günü’ nedeniyle Gölbaşı Hayvan Barınağı ile Kısırlaştırma ve Sahiplendirme Merkezi’nde (KISAMER) patili dostları için bir etkinlik düzenledi.

Haberin Devamı

Empati Doğa ve Hayvan Savunucuları Derneği ile Patileri Koruma Derneği üyelerinin de katıldığı etkinlikte can dostlar yalnız bırakılmadı. Etkinlikte Gölbaşı Barınağı’nda bulunan sokak hayvanlarını elleriyle besleyen hayvanseverler, hayvan hakları konusunda iş birliği yapmanın önemine dikkat çekti. KISAMER’in üç ay içinde 4 bin 200 kısırlaştırma faaliyeti gerçekleştirdiği belirtildi.

Patili dostlar için bir araya geldiler


GÖÇMEN HAKLARI TOPLANTISI

Öte yandan Büyükşehir Belediyesi, Başkent’te ‘Yerel Yönetimlerde Göçmenlere Yönelik Hizmetler ve Göçmen Hakları Bilgilendirme Toplantısı’ düzenledi. Birleşmiş Milletler Nüfus Fonu ve İngiltere Büyükelçiliği ile iş birliği yapan Büyükşehir Belediyesi, altyapı ve insan kaynağı kapasitesini artırarak Ankara’da yaşayan özel ihtiyaç sahibi sığınmacı kadın ve gençlerin kente uyumunun sağlanması, hizmetlere erişiminin kolaylaştırılması ve istihdam edilebilirliklerinin artırılması için çalışacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!