Pasajda bıçaklı cinayet

Güncelleme Tarihi:

Pasajda bıçaklı cinayet
Oluşturulma Tarihi: Nisan 16, 2013 00:00

Madde bağımlısı gençler arasında çıkan tartışmada kan aktı. İbrahim Karaman, ekmek bıçağını 2 kez boğazına, bir defa da karnına sapladığı Fevzi Çakmak'ı öldürdü. Polis, cinayet zanlısı 2 kişiyi gözaltına aldı

Haberin Devamı

Kazan'da bir pasajda madde bağımlısı oldukları öğrenilen 26 yaşındaki İbrahim Karaman, ekmek bıçağı ile 30 yaşındaki Fevzi Çakmak'ı 2'si boğazından bir kez de karnından olmak üzere bıçaklayıp öldürdü. Pasaj içerisinde gece saatlerinde üst katta eski bir kahvehanede meydana gelen olayda, zanlı İbrahim Karaman'ın, cinayeti dükkanın giriş kısmında işledikten sonra cesedi görünmemesi için sürükleyerek diğer odaya taşıdığı öğrenildi. İhbar üzerine olay yerine giden polis ekipleri, cesetle karşılaştı. Görgü tanıkları ve MOBESE kayıtlarından yola çıkan Kazan Emniyet Müdürlüğü ekipleri, olaydan yaklaşık 1 saat sonra zanlıyı, kıyafetlerini değiştirmek için gittiği evinden çıkarken gözaltına aldı.

BIÇAĞI TOPRAĞA GÖMMÜŞ

Polisin soruşturması sonucu cinayet aleti ekmek bıçağının da zanlının kaldığı evin yakınlarında boş bir arsaya gömdüğü belirlendi. Polis, topraktan çıkardığı suç aleti ekmek bıçağının incelenmesi için Adli Tıp Kurumu'na gönderdi. Savcılığın olay yeri incelemesinin ardından Kazan Devlet Hastanesi'ne Kaldırılan cenaze, otopsi için Keçiören Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Boğazı kesilerek öldürülen Fevzi Çakmak Çamlıdere'nın  Dağgüzören köyünde toprağa verildi.

Haberin Devamı

SUÇ DOSYASI KABARIK

Cinayetin bir diğer şüphelisi olarak göz altına alınan Seyit Ali D.'nin de savcılık tarafından ceset üzerinde incelemeler yaptığı sırada olay yerinde geldiği görüldü. Ali D.'nin toplanan kalabalığa dağılmaları için müdahale edip küfürler savurması üzerine kendisine linç girişiminde bulunuldu. Seyit Ali D.'yi kalabalığın elinden güçlükle alan polis ekipleri, kaldırıldığı Ankara Numune Hastanesi'nde yapılan tedavisinin ardından gözaltına alarak hakim huzuruna çıkarılacağı öğrenildi. Cinayet zanlısı Seyit Ali D'nin suç dosyasının kabarık olduğu, hırsızlık, tecavüz, gasp gibi suçlardan sabıkasının bulunduğu, 18 yıl cezaevinde kalıp, 5 ay önce çıktığı öğrenildi.

Pasajda bıçaklı cinayet

Haberin Devamı

SOĞUKKANLILIĞI DİKKAT ÇEKTİ

Cinayet zanlısı İbrahim Karaman'ın ise eşinden boşandığı ve bir kızı olduğu öğrenildi. Daha önce hırsızlık, uyuşturucu, tehdit ve adam yaralama suçlarından sabıkasının olduğu belirtilen Karaman'ın ise cezaevine hiç girmediği öğrenildi. Hakim karşısına çıkan İbrahim Karaman'ın soğukkanlı tavırları dikkat çekti. Karaman, kasten ve tasarlayarak adam öldürmek suçundan tutuklu yargılanmak üzere Sincan Cezaevi'ne gönderildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!