Öztrak ve Adalıer ailelerinin mutlu günü

Güncelleme Tarihi:

Öztrak ve Adalıer ailelerinin mutlu günü
Oluşturulma Tarihi: Haziran 25, 2012 14:49

CHP Genel Başkan Yardımcısı Faik Öztrak’ın oğlu Orhan Öztrak, Yeliz Adalıer’le evlendi. Çiftin düğününe çok sayıda seçkin davetli katıldı.

Haberin Devamı

Gündüz saatlerinde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Başkent Üniversitesi Rektörü Kenan Aras, Yenigün İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mithat Yenigün, Başarı Elektronik’in sahibi Ferda Yıldız’ın şahitlik yaptığı nikah töreniyle hayatlarını birleştiren çift, akşam da JW Marriot Otel’de düğün yemeği düzenledi. Yemeğe, damadın babası CHP Genel Başkan Yardımcısı Faik Öztrak ve annesi Nilgün Öztrak ile gelinin babası mimar Sedat Adalıer ve annesi Türesin Adalıer, ev sahipliği yaptı.
Konukların yerlerini almasıyla Orhan Öztrak ve Yeliz Adalıer çifti, alkışlar eşliğinde ilk dansı yaptı. Başarı Elektronik’te çalışan Öztrak ve ABD’de turizm eğitimi alan Adalıer, 10 yıl önce tanışmıştı. Çift, iki yıl önce Ekim ayında nişanlanarak evlilik yolunda ilk adımı attı. Seçkin isimlerin katıldığı bir düğünle hayatlarını birleştiren genç çift, balayı için önce Antalya’ya, ardından Maldivlere gidecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!