Oyuncu adaylarına özel kurs

Güncelleme Tarihi:

Oyuncu adaylarına özel kurs
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 10, 2013 00:00

Tiyatro Nar, bir süre önce eğitim atölyeleri oluşturdu. Atölyelerde özellikle konservatuara girmek isteyen oyuncu adayları için dersler veriliyor. Oyunculuk ve şan gibi derslerin yanı sıra ayda bir kez de heyecan ve stres kontrolü konusunda seminerler düzenleniyor.

Haberin Devamı

Cengiz Çelik ve Özge Yıldırım tarafından kurulan Tiyatro Nar, bir süre önce eğitim atölyelerine başladı. İki usta tiyatro oyuncusunun yanı sıra alanında eğitim alan sanatçıların da eğitim verdiği atölyelerde, konservatuara hazırlık kursları da bulunuyor. Kişisel gelişim koçluğu hizmeti veren Ednia Coaching’le işbirliği yapan Tiyatro Nar, kursiyerlere şan, oyunculuk, drama, yazarlık, ritim gibi eğitimlerin yanı sıra heyecan ve stres kontrolü konusunda seminerler de veriyor. Heyecan ve stres kontrolünün önemine değinen Özge Yıldırım, stres ve heyecan kontrolü seminerleriyle adayların psikolojik olarak da sınavlara hazırlanmalarına destek olduklarını belirtti.

SİSTEMATİK OYUNCULUK

Ayda 24 saatlik programların hazırlandığını anlatan Özge Yıldırım, yoğun ve sıkı bir eğitim sistemiyle adayları en iyi şekilde sınavlara hazırladıklarını ifade etti. Oyunculuğun bir meslek olarak görülmeye ve kabul edilmeye başlandığını aktaran Cengiz Çelik de, herkesin önce televizyona çıkma ve dizilerde rol alma kaygısında olduğunu dile getirdi. Oyunculuğun aslında böyle bir şey olmadığını söyleyen Çelik, atölyelerde daha çok sistematik bir eğitim vereceklerini anlattı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!