Öykü yazma atölyesi’nde ders başladı

Güncelleme Tarihi:

Öykü yazma atölyesi’nde ders başladı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 12, 2022 14:09

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin (ABB) düzenlediği Kısa Film, Fotoğraf Sanatı, Öykü Yazma ve Kurmacanın Yapısı atölyelerinin ilki olan ‘Öykü Yazma Atölyesi’nde dersler başladı.

Haberin Devamı

Osmanlı Aile Yaşam Merkezi’nde Öykü Yazarı ve Eğitmen Emine Uslu tarafından verilen ve 25 kişinin katıldığı derslerde, öyküde süre, karakter, zaman, mekân, öyküde boyutlar ve öykü dili gibi konular anlatılıyor. Osmanlı Aile Yaşam Merkezi, ilk etapta cumartesi günleri Öykü Yazma Atölyesi’ne, hafta içi ise Kısa Film, Fotoğraf Sanatı ve Kurmacanın Yapısı Atölyeleri’ne ev sahipliği yapacak. Cumartesi günleri 14.30-17.00 saatleri arasında gerçekleşen ve 20 saat olarak planlanan öykü yazma derslerine, 15 yaş üzeri 25 sanatsever katılıyor. Katılımcılara eğitimin sonunda katılım belgesi de verilecek.

Öykü yazma atölyesi’nde ders başladı


ÇOK GÜZEL HAREKETLER BULUŞMASI

Haberin Devamı

BKM Mutfak Çok Güzel Hareketler 2 ekibinden Safa Sarı, Ezgi Özyürekoğlu Saka ve Metin Pıhlıs, ABB’nin ‘BKM Mutfak Aile Yaşamda Gençlerle Buluşuyor’ programı kapsamında Yahyalar Aile Yaşam Merkezi’nde başkentlilerle buluştu. Özellikle tiyatro bölümünde okuyan öğrenciler söyleşiye yoğun ilgi gösterdi.

BAKMADAN GEÇME!