Otopark devriyesi

Güncelleme Tarihi:

Otopark devriyesi
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 30, 2015 01:15

Başkent’te, bir kişinin otoparkçı kurşunuyla öldürülmesinin ardından Büyükşehir Meclisi’nde alınan kararla ‘ücretsiz’ olan yol boyu otoparklarında denetimler sürüyor.

Haberin Devamı

Kararın uygulamaya geçmesiyle, Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı ve Emniyet Müdürlüğü ekipleri denetimleri ortaklaşa yürütüyor. Denetimlere, 30 kişilik zabıta ekipleri ile 10 motorlu zabıta ekibi katılırken, Emniyet Müdürlüğü ekipleri de 58 ekiple yol boyu otoparkların olduğu her noktada görev yapıyor. Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanı Abdurrahman Karabudak, “Başkentlilerin, araçlarını ücretsiz olarak huzur ve güven içinde park edebilmeleri için gerekli denetimleri yapıyoruz” dedi ve ekledi:
“Vatandaşlar araçlarını park ederken ücret talep eden otoparkçılar zabıta ekiplerince yakalanıp, emniyet ekiplerine gerekli işlemlerin yapılması için teslim ediliyor” diye konuştu. Karabudak, denetimlerin her gün yapıldığını, zabıta ekiplerinin yol boyu otopark olan bölgelerde devriye gezdiğini belirterek, “Rutin denetimlerin yanında şikayetler de değerlendiriliyor. Şikayetler Alo 153 No’lu Mavi Masa hattına bildirilebilir.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!