Otomotiv tasarımında yaratıcı fikir aranıyor

Güncelleme Tarihi:

Otomotiv tasarımında yaratıcı fikir aranıyor
Oluşturulma Tarihi: Şubat 26, 2012 00:00

Uludağ Otomotiv Endüstrisi İhracatçıları Birliği (OİB), tarafından bu sene ilk kez düzenlenen, “Türkiye’nin Otomotiv Tasarım Yarışması ve Ar-ge Pazarı” projesi kapsamında üniversitelere yönelik etkinlikler sürdürülüyor.

OİB’den yapılan yazılı açıklamada, yarışma kapsamında düzenlenen Şubat ayı etkinlikleri kapsamında Ankara’da Bilkent, Gazi ve Hacettepe Üniversitelerinin ziyaret edildiği bildirildi. Açıklamaya göre, OİB Yönetim Kurulu Üyesi Ali Kerem Alptemoçin, Arman Tasarım Yöneticisi Murat Armağan ve Tasarım Yöneticisi Enes Kar ile Ankara Otomobil Sporları Kulübü (ANOK) Başkanı Meriç Demiralp’in katılımıyla gerçekleşen konferanslarda otomotiv sektöründe tasarım ve ar-ge konuları ele alındı.
Otomotiv Tasarım Yarışması ve ar-ge Proje Pazarı olmak üzere düzenlenen her iki yarışma komponet bazında, ergonomi, yenilenebilir enerji-çevre, emniyet, mekanik fonksiyonellik olmak üzere 4 kategoride katılıma açık.
Yarışma başvuruları 20 Nisan 2012 tarihine kadar “www.otomotivprojeyarismasi.com” ve “www.otomotivprojepazari.com” adresleri üzerinden yapılabilecek.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!