Otomobil görünümlü bisiklet

Güncelleme Tarihi:

Otomobil görünümlü bisiklet
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 04, 2014 01:20

En büyük hayali otomobil sahibi olmak olan 27 yaşındaki Şafak Özdemir, bisikletini otomobil, dolmuş ve motosiklet aksesuarlarıyla modifiye etti.

Haberin Devamı

Mamak’ta yaşayan ve bisikletini ‘Arabam’ diye anlatan Şafak Özdemir’in bisikletinde; kilometre göstergesinden fren lambasına, egzozundan dikiz aynasına, vites kolu ve bisiklet pompasından yapılmış havalı kornasına kadar birçok donanım bulunuyor. Özdemir’in ilginç bisikletinde, otomobillerde bulunan park sensörü de yar alıyor.
Otomobil sahibi olacak kadar maddi imkanı olmadığı için dişinden tırnağından arttırdığı paralarla bisikletine aksesuarlar aldığını anlatan Özdemir, “Elime para geçtikçe jant kapağı, LED lamba, kilometre göstergesi, sinyal, fren lambası, USB’li araba teybi, motosiklet aküsü, akü şarjı için adaptör gibi parçalar aldım. Araba sürmeyi çok istiyorum ama ne zaman nasip olur Allah bilir. Araba sürme imkanım olmadığı için de kendime böyle bir bisiklet yaptım” dedi. Kavun, karpuz satan bir dükkanda çalışarak geçimini sağladığını belirten Özdemir, şöyle konuştu:
“Annem ile babam 20 yıldır ayrı. Evim barkım yok, çalıştığım yerde kalıyorum. Bisikletimi de, sağ olsunlar, otobüsçü ağabeyler aralarında para toplayıp aldı. Durağın başkanına söz verdim. Onun için bisikletin arkasına ‘413 Sağolsun’ yazdırdım. Allah, hepsinden razı olsun.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!