Otobüste polis var

Güncelleme Tarihi:

Otobüste polis var
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 26, 2017 13:46

Ankara'dan Samsun'a giden yolcu otobüsünde seyahat eden sivil polis, sürücünün trafik ihlallerini denetledi. Kural ihlali yapmayan şoförü tebrik eden polis, yolcuları emniyet kemeri kullanmaları konusunda uyardı.

Haberin Devamı

Kurban Bayramı tatilinde karayollarında uygulanacak trafik tedbirleri ve denetimleri doğrultusunda, toplu taşıma araçları ve şehirlerarası yolcu otobüslerinde sivil trafik polisleri denetleme yapmaya başladı. Bu kapsamda Ankara'dan Samsun'a giden otobüse, yolcu olarak binen sivil polis memuru, güzergahta otobüs şoförü ve yardımcı personelin ihlal yapıp yapmadığını, Çorum-Ankara Karayolu'nun 1'inci kilometresindeki uygulama noktasına kadar takip etti. 

YOLCULAR EMNİYET KEMERİ TAKMALI

Uygulama noktasında denetim yapan ekiplerce durdurulan otobüste kendisini tanıtan sivil polis, yolculara uygulama hakkında bilgi aktardı. Polis memuru otobüste bulunma sebebinin sürücü, yardımcı personel ve yolcular tarafından kurallara uyulup uyulmadığının tespit edilmesi olduğunu söyledi. Sürücünün seyahat boyunca herhangi bir kural ihlali yapmadığını uygulama noktasındaki ekiplere bildiren polis, yolcuları da emniyet kemeri kullanmaları konusunda uyardı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!