Oto sanatkarı seçimi bekliyor

Güncelleme Tarihi:

Oto sanatkarı seçimi bekliyor
Oluşturulma Tarihi: Ocak 14, 2010 00:00

Ankara Oto Sanatkarları Esnaf Odası Başkan Adayı Hamza Ala 17 Ocak’taki seçimin oto sanatkarları için bir milat olacağını belirterek, “Esnafın yanında sorunlarıyla kendi sorunuymuş gibi ilgilenen bir anlayışla yönetime talibiz” dedi.

Haberin Devamı

Ala yönetime gelir gelmez ilk işlerinin Ankara’da kaçak faaliyet gösteren iş yerleriyle hukuki mücadeleye başlayacaklarını söyleyen Ala şunları söyledi:
Yönetime geldiğimiz andan itibaren sektörün yeniliklerini takip edebilmek için ilgili tüm meslek odalarıyla ve uzmanlarla iş birliği içinde hareket edeceğiz. Gerek yurt içi gerekse yurt dışındaki otomobil, yedek parça, boya ve benzeri, fabrikalar ile sürekli temas halinde olup firmaların sponsorluğunda esnafımıza eğitici turlar düzenleyeceğiz.
İlk iş olarak Şaşmaz Oto Sanayi Sitesi içinde bulunan odamıza ait arsa üzerine çok amaçlı, esnafın kullanım amacına uygun sosyal tesis ve hizmet binası inşa edeceğiz. Esnafın bir ihtiyacı olduğunda, sıkıntıya düştüğünde sığınabileceği kurumsal bir yapı oluşturacağız.
Odamızın bünyesindeki esnafların ortak sorunu olan şehir içinde kaçak faaliyet gösteren oto esnafı ve özel servislerin çalışmalarına müsaade etmeyecek, her türlü hukuksal mücadeleyi vereceğiz.
17 Ocak milat olacak
Esnafımızın ve müşterilerimizin en büyük sorunlarından olan toplu taşıma eksikliğini de yerel yönetimlerle iş birliği halinde olarak kısa bir sürede çözüm bulacağız. Kurtarma aracı vinç gibi esnafın ortak ihtiyaçları konusunda yapılacak iyileştirme faaliyetleriyle esnaf yalnız olmadığını hissedecek. Eğitim ve sosyal hizmetler konusunda da projelerimiz bir an önce hayata geçirerek esnafımızın meslek odamıza karşı aidiyet duygusunu geliştireceğiz. 17 Ocak’taki seçimler esnafımız için milat olacak”

Haberin Devamı

Başkana sivil toplum ziyareti

GÖLBAŞI Kırşehirliler Kültür ve Dayanışma derneği başkanı Nevzat Dulkadir ve dernek yönetim kurulu üyeleri Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşını makamında ziyaret ettiler.
Gölbaşı’nda faaliyetlerini sürdürmekte olan sivil toplum örgütlerine göstermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür eden dernek başkanı Nevzat Dulkadir “Kırşehirliler derneği olarak Gölbaşımızın geleceği ve menfaatleri için elimizden gelen her türlü fedakarlığı yapmaya çalışıyoruz” dedi.
Gölbaşı’nda çalışmalarını sürdüren tüm sivil toplum örgütlerine karşı eşit mesafede oldukların belirten Başkan Odabaşı “Bu anlamda sivil toplum örgütlerine büyük ölçüde önemli görevler düşüyor” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!