Oto hırsızlarına takoz operasyonu

Güncelleme Tarihi:

Oto hırsızlarına takoz operasyonu
Oluşturulma Tarihi: Kasım 06, 2017 14:47

Keçiören ve Mamak’ta 10 ayrı otomobil hırsızlığına karışan 5 kişilik çete, Ankara polisi tarafından çökertildi. Kendine ‘Takoz’ lakabı takan oto hırsızlarının liderliğini 19 yaşındaki Çetin A.’nın üstlendiği değerlendirilirken, çaldıkları tüm otomobillerin ise Opel Corsa(B kasa) olması dikkat çekti. 

Haberin Devamı

Ankara Emniyeti Asayiş Şube Müdürlüğü Oto Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, yapılan ihbarların ardından Keçiören ve Mamak’ta 10 ayrı araç hırsızlığına karışan bir çeteyi tespit etti. Şüphelilerin yakalanması için çalışma başlatan Oto Hırsızlık Büro Amirliği, şahısların yakalanması için özel bir ekip kurdu.

ÇALDIKLARI 10 OTOMOBİL ELE GEÇİRİLDİ

Teknik ve fiziki takibi ardından harekete geçen Oto Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, şahısların yakalanması için ‘Takoz’ adlı operasyon gerçekleştirdi. Operasyonda ‘Takoz’ lakaplı çete lideri Çetin A.(19), Mert Can D. (28), ‘Poyraz’ lakaplı Birol D. ile biri cezaevi firarisi olmak üzere 5 kişi yakalandı. Şahısların çaldığı 10 otomobil operasyonda ele geçirilirken, karıştıkları bir işyeri hırsızlığı da aydınlatılmış oldu. 5 kişilik oto hırsızlık çetesi, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!