Osmanlı tempoyu artırdı

Güncelleme Tarihi:

Osmanlı tempoyu artırdı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 21, 2015 01:10

Spor Toto Süper Lig’de bu sezon mücadele edecek olan başkent ekibi Osmanlıspor, ilk etabını Ankara’da tamamladığı hazırlık çalışmalarının ikinci etabı için Hollanda’ya gitti. Mor-sarılı ekip, 1 Ağustos tarihine kadar Hollanda’daki çalışmalarını devam ettirecek ve bu süre içerisinde 4 hazırlık maçı oynayacak.

Haberin Devamı

Ankara’yı bu sezon Gençlerbirliği’nden sonra Spor Toto Süper Lig’de temsil edecek ikinci takım olma başarısını gösteren Osmanlıspor, 4 Temmuz’da kendi tesislerinde başladığı hazırlıklarının ilk etabını tamamlayıp, iki günlük bayram izninin ardından ikinci etap çalışmaları için Hollanda’ya uçtu.
Mor-sarılı temsilcimiz, Hollanda’nın Arnhem kenti yakınlarındaki Hotel Klein Zwitserland’da ikinci etap kamp çalışmalarının startını verdi.
Tecrübeli teknik adam Mustafa Reşit Akçay yönetimindeki Osmanlıspor ekibi, 1 Ağustos tarihine kadar Hollanda’daki çalışmalarını devam ettirecek ve bu süre içerisinde 4 hazırlık maçı oynayacak. Başkent ekibi, Süper Lig ekiplerinden Mersin İdmanyurdu, Yunanistan Süper Lig ekiplerinden Veria FC, Hollanda Süper Lig ekiplerinden Willem II ve Hollanda 2. Lig ekiplerinden Go Ahead Eagles takımlarıyla karşılaşacak. Daha sonra Ankara’ya dönecek olan Osmanlıspor, 7-9 Ağustos tarihlerinde düzenlenecek TSYD Ankara Turnuvası’na katılacak.

Haberin Devamı

45 DAKİKA TAKTİK ÇALIŞTILAR

Yeni sezon hazırlıklarının ikinci etabı için Hollanda’ya giden Osmanlıspor önceki gün akşam saatlerinde ilk antrenmanına çıktı. Teknik adam Akçay nezaretinde kampın yapıldığı otelin sahasında ilk antrenmanına çıkan Osmanlıspor, çalışmalara 45 dakika süren ısınmaya yönelik koordinasyon çalışmasıyla başladı. Daha sonra 45 dakika taktik ağırlıklı çalışma yapan başkent ekibi günün ilk antrenmanını tamamladı.
Osmanlıspor, dün sabah 11.00 ve akşam 18.00’de olmak üzere çift antrenmanla günü tamamladı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!