Osmanlı’nın gol silahı

Güncelleme Tarihi:

Osmanlı’nın gol silahı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 21, 2015 01:41

Muhammed Reis, sarı-mor forma altında 12 gole ulaşırken, geçen seneki performansını zorluyor.

Haberin Devamı

PTT 1. Lig’de geçen sezon gol krallığına ulaşarak Balıkesirspor’un Süper Lig’e yükselmesinde önemli rol oynayan Muhammet Reis, başarılı performansını bu sezon da Osmanlıspor’da sürdürüyor.
Sezon başında Osmanlıspor’a transfer olan 30 yaşındaki Reis, PTT 1. Lig’in gol ve asist krallığında zirveye oynuyor.
Geçen sezon rakip fileleri 19 kez havalandırarak gol krallığını Perovic ile paylaşan oyuncu, bu sezon da ligin bitimine 7 hafta kala 12 gole ulaştı. Orta sahada görev alan Reis, buna rağmen 16 gol atan Kayserisporlu Mert Nobre’yi gol krallığında zorluyor.
Geçen hafta “hat-trick” yaparak Osmanlıspor’a iki hafta sonra 3 puanı getiren Reis, gol vuruşlarındaki becerilerinin yanı sıra takımın “maestro”su konumunda. Jeneriklik gollerini 8 asistle süsleyen Reis, bu sıralamada ise zirvede yer alıyor.
Ceza sahası dışından attığı estetik gollerle dikkati çeken Muhammet Reis, “Futbola sağ bek pozisyonunda başladım. Genç takımda ön liberoda oynadım. Topla daha fazla haşır neşir olmak hoşuma gitti ve profesyonel hayatımda hücuma yönelik görev almaya başladım. Gol vuruşundaki becerim Allah vergisi. Ancak soğukkanlı biriyim, rahatım, bunun da önemli etkisi var” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!