OSB kavşağının yüzde 85’i tamam

Güncelleme Tarihi:

OSB kavşağının yüzde 85’i tamam
Oluşturulma Tarihi: Haziran 03, 2019 15:49

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı devam eden ve Sincan Organize Sanayi Bölgesi’ne (OSB) kesintisiz ulaşım sağlayacak olan Ayaş Yolu-Sincan OSB önü alt geçit inşaatının yüzde 85’i tamamlandı.

Haberin Devamı

Bulvarda alt geçitle birlikte Ayaş istikametinde, Törekent, Sincan OSB arasında 3 gidiş-3 geliş olmak üzere toplam 6 şeritli yol genişletme çalışması da gerçekleştiriliyor. Fen İşleri Dairesi Başkanlığı yetkilileri, Ankara-Ayaş istikametindeki yol ve bu güzergah üzerinde yapımı devam eden 562 metre uzunluktaki alt geçidin hizmete girmesiyle birlikte bölgedeki trafiğin büyük oranda rahatlayacağını söyledi. 

2 ŞERİTTEN 6 ŞERİDE ÇIKACAK

Törekent ve Sincan OSB’ye giden yan bağlantı yollarının ulaşımının da kesintisiz sağlanacağını belirten yetkililer şu bilgileri verdi: “Bu çalışma öncesi ulaşım iki şeritle sağlanıyordu. Çalışmalar bittikten sonra trafik akışı 6 şeritte seyredecek. OSB bölgesinde ulaşım kesintisiz olarak daha kontrollü gerçekleştirilecek. Özellikle Sincan Organize Sanayi Bölgesi trafiği ile yaya geçitleri daha kontrollü ve güvenli hale gelecek. Bu sayede Ayaş yolu bağlantılarındaki trafik yoğunluğu azalacak ve araç trafiğinde rahatlama sağlanmış olacak.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!