Ortaokula sergi

Güncelleme Tarihi:

Ortaokula sergi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 08, 2017 11:47

Ortaokula sergi

Haberin Devamı

Hüseyin ÖZBALI/ANKARA, (DHA)- ANKARA'nın Yenimahalle ilçesinde bulunan Alaeddin Özdenören İmam-Hatip Ortaokulu öğrencilerince öğretmenlerinin teşvikiyle hazırladıkları 'Kırk Hadis Resim Sergisi'nin açılışı yapıldı.

Alaeddin Özdenönen İmam-Hatip Ortaokulu Din Kültürü ve Ahlâk Bilgisi öğretmenlerinden Melahat Haksever'in 'Kırk Hadis Etkinlikleri' kapsamında öğrencileri ile beraber hazırladığı hadislerle resim sergisinin açılışını Din Öğretim Genel Müdürü Nazif Yılmaz yaptı. Sergiye İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Hilmi Karabacak, Yenimahalle İlçe Milli Eğitim Müdürü Muzaffer Gül, okul idaresi, öğretmenleri ve öğrencileri de katıldı.

Sergide, okul öğrencilerinin hadisleri resmederek akılda kalıcı bir etki yaratmaya çalıştıklarını belirterek, hadislerin önemini ve hayatın düzenindeki yerini farklı bir ifade yolu ile belirttiklerini söylediler. Açılış sonrası öğrencilerin düzenlediği programda Siyer-i Nebî yarışmasında Yenimahalle ilçe ikinciliğini kazanan İclal Sude Arpa isimli öğrenciye hediyesi Nazif Yılmaz tarafından verildi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!