Önce yardım sonra zirve

Güncelleme Tarihi:

Önce yardım sonra zirve
Oluşturulma Tarihi: Kasım 16, 2016 02:00

Ankara’dan Medya Trek Doğa Sporları grubu üyesi 10 gazeteci, Aladağlar’da 3 bin 700 metrelik Emler zirvesine tırmanırken, aynı zamanda Türk-İş’in bağışladığı botları, köy çocuklarına ulaştırdı.

Haberin Devamı

Aladağlar’a tırmanış için giden gazeteciler, Türk-İş'ten temin edilen botları, Niğde’nin Çamardı ilçesine bağlı Eynelli köyündeki okulda öğrenim gören 113 öğrenciye teslim etti. Ellerinde Türk bayrakları ile botlarını almak için bekleyen öğrenciler büyük sevinç yaşarken, etkinliğe Çamardı Kaymakamı Mustafa Serin ile okul yöneticileri de katıldı. Tırmanışı Ankara’da görev yapan gazeteciler olarak gerçekleştirdiklerini anlatan Medya Trek üyesi Bayram Şahin, şunları söyledi: "Türk-İş, Niğde Çamardı Eynelli köyünde bot yardımı yaptı, bunları getirdik. Bu yardımı yapmaktan çok mutlu olduk. Çünkü çocuklar mutlu olduğunda insan ne tırmanış ne görev ne başka bir şeyi düşünüyor. Çocukların mutluluğuna ortak oluyor. Bizim için çok güzel bir an oldu."

Haberin Devamı

7 SAATLİK TIRMANIŞ

Gazeteciler, yardım etkinliğinin ardından, sponsorluğunu Şeker-İş Sendikası’nın yaptığı zorlu tırmanışa başladı. Yaklaşık 7 saatlik tırmanışın ardından Emler zirvesine ulaşan gazeteciler, burada fotoğraf çektirdikten sonra tekrar inişe geçti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!