Önce rakip oldular sonra evlendiler

Güncelleme Tarihi:

Önce rakip oldular sonra evlendiler
Oluşturulma Tarihi: Ekim 07, 2009 00:00

Bir yıl önce rakip oldukları tenis maçında tanışan Mitaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Kemal Mit ve sosyolog Nil Memişoğlu, görkemli bir düğünle evlendiler.

Haberin Devamı

SHERATON Otel’deki düğüne çok sayıda seçkin davetli katıldı. Geceye damadın babası Mit İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hayri Mit ve annesi Nermin Hanım ile gelinin babası avukat Seçmen Memişoğlu ve annesi Gül Hanım ev sahipliği yaptı.
Alkışlar eşliğinde geldiler
 Düğüne Yargıtay Başkanı Hasan Gerçeker’in de aralarında bulunduğu çok sayıda seçkin davetli katıldı. Konuklar, fuayede gerçekleşen kokteylin ardından salona geçerek genç çifti bekle-meye başladı. Alkışlar eşliğinde salona giren çiftin mutlulukları gözlerinden okunuyordu.

Balayı Londra, Paris ve Marakeş’te

ÇİFTİN şahitliklerini Hasan Gerçeker, Necat Memişoğlu ve Hamdi Kesici üstlendi. İmzaların ardından ilk dansı Ne-Yo’nun “Closer” şarkısı eşliğinde yapan çifte, arkadaşları da eşlik etti. Nikah masasının kurulu olduğu platform, bir anda dans eden davetlilerle doldu. Geç saatlere kadar süren düğünün ardından genç çifti, balayı için Londra, Paris ve Marakeş’i kapsayan bir tura çıktı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!