Önce play-off sonra Avrupa

Güncelleme Tarihi:

Önce play-off sonra Avrupa
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 09, 2012 02:14

TED Kolejliler Başkanı Önder Bülbüloğlu, erkek basketbol takımına 10 oyuncu transfer ederek güçlü bir kadro kurduklarını söyledi.

Haberin Devamı

Beko Basketbol Ligi takımlarında TED Ankara Kolejliler’in kulüp başkanı Önder Bülbüloğlu, iyi bir takım oluşturup, yeni sezonda hem play-off oynamak hem de iyi bir sıralama ile Avrupa kupalarına katılma hakkını elde etmek için mücadele vereceklerini söyledi.
Bülbüloğlu, yaptığı açıklamada, TED Ankara Kolejliler Kulübü olarak 2012-2013 sezonunda belirledikleri hedefe ulaşmak için transfer çalışmalarının sürdüğünü bildirdi.
Bülbüloğlu, takımın başına tecrübeli teknik adam Ercüment Sunter’i getirdiklerini belirterek, “Sunter, yıllarını bu işe vermiş ve Kolejli bir isim. Kendisi transfer döneminde çok titiz bir çalışma yaptı. Kısıtlı bütçe ile en iyi takımı oluşturma mücadelesi veriyor. Kulübün altyapısından yetişen gençlerle de ilgileniyor” dedi.
4-5 oyuncu daha gelebilir
Önder Bülbüloğlu, transfer çalışmalarının tamamlanmak üzere olduğunu ve bugüne kadar 10 oyuncuyu kadrolarına dahil ettiklerini bildirdi.
Geçen sezon takımda forma giyen Berent Kavaklıoğlu ve Nezih Özbakır ile sözleşme yenilediklerini vurgulayan Bülbüloğlu, bunun dışında Jovo Stanojevic, Nedim Yücel, Vanya Plisnic, Murat Kaya, Erdal Bibo, Kirk Penney, Ben Woodside, Caner Erdeniz, Gökhan Yazıcıoğlu ve Çağdaş Erdoğan’ın transferini gerçekleştirdiklerini ifade etti.
Bülbüloğlu, takıma 4 veya 5 oyuncunun daha katılabileceğini, bunlardan üçünün altyapıdan olacağını sözlerine ekledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!