Ölüm oyunu

Güncelleme Tarihi:

Ölüm oyunu
Oluşturulma Tarihi: Şubat 03, 2013 00:00

Karagedik Mahallesi’nde 6 ay önce sokakta oyun oynayan iki çocuğun ölümüne neden olan elektrik direkleri, mahalleliyi tehdit etmeye devam ediyor. Çocuklar, eğri direkler ve sallanan kabloların arasındaki parkta her şeyden habersiz salıncakta sallanıyor.

Haberin Devamı

Gölbaşı Karagedik Mahallesi’nde geçen yıl iki çocuğun ölümüne neden olan elektrik kabloları, tehdit oluşturmaya devam ediyor.
6 yaşındaki oğlu Ömer Demir’i elektrik kablolarına kurban verdiğini ve bir yıldır EnerjiSA yetkileleriyle mücadele ettiğini belirten baba Mehmet Demir, “Eğri haldeki elektrik direkleri ile sallanan kablolar arasındaki parkta salıncağa binen çocuklar için endişeleniyorum. Benim canım yandı, başka canlar yanmasın” dedi.

FİNCAN YERİNE DÜĞÜM

“EnerjiSA elektrik kablolarına fincan takıp sağlamlaştırmak yerine düğüm atıyor” iddiasında bulunan Mehmet Demir, şöyle devam etti:
“İki çocuk öldü. Halen o parkta çocuklar oyun oynuyor. EnerjiSA çalışanları kopan kabloları birbirine bağlayarak çekip gidiyor. Yağmur yağdığında bazı günlerde kıvılcımların yayılmasına sebep oluyor.

Haberin Devamı

YAN YATAN DİREKLER

Bütün kablolar tahrip olmuş durumda. Bazı direkler yan yatmış. Trafo kol kilitleri yok, her şey açıkta. Tahrip olan yerlere kilitli, vidalı çözümler üretiyor. Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulunduk. Bilirkişi raporunda EnerjiSA yüzde 100 kusurlu bulundu. Ancak halen ölüm saçan direkler onarılmadı. Çocuklar sokakta ölüm oyunu oynuyor.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!