Okurların gözünden Ankara sokakları

Güncelleme Tarihi:

Okurların gözünden Ankara sokakları
Oluşturulma Tarihi: Mart 03, 2019 14:55

Whatsapp Şehir Hattı, Hürriyet Ankara okurlarıyla birlikte omuz omuza vererek kentin sorunlarına ışık tutmaya devam ediyor.

Haberin Devamı

ALTYAPI BAKIMI REZİL YAŞATIYOR

“Mamak Cengizhan Mahallesi 846. Cadde’de kış mevsimi boyunca altyapı bakımı nedeniyle rezillik yaşadık ve bu durumu yaşamaya devam ediyoruz. Yetkililerin, çalışmaların bittiği kısımlara asfalt atıp sorunumuzu gidermesini istiyoruz.”

Okurların gözünden Ankara sokakları

BU RAMPALAR KİMİN İÇİN

“İnönü Bulvarı (Eskişehir Yolu) üzerinde, Dışişleri Bakanlığı önünde bulunan üst geçidi kullanınca, komik uygulamalar ile karşılaşıyoruz. Birincisi üst geçite erişim için bir asansör bulunmuyor, bu nedenle tekerlekli sandalye kullanan bir vatandaş zaten çıkamıyor. İkincisi, çalışmayan yürüyen merdivenle üst geçitin üzerine çıktığınızda 2 adet rampa ile karşılaşıyoruz. Bu komik rampaları kimin kullanması bekleniyor acaba. Gülmemek elde değil.”

Haberin Devamı

GÜNDE 2 KEZ DOĞRUYU GÖSTERİYOR

Gölbaşı’ndan bir okurumuzun iki şikayeti var:

Okurların gözünden Ankara sokakları


(1) Gölbaşı Halk Kütüphanesi’nin önündeki saat kulesi günde iki defa doğru vakti gösteriyor. Şehrin bir çok yerinde bulunan bu saat kulelerinin neden bakımları yapılmıyor?

Okurların gözünden Ankara sokakları


(2) Gölbaşı GOP Mahallesi Plevne Caddesi’nde Göl Gross Market yanındaki kaldırıma elektrik trafosu yapılmış. İyi güzel de vatandaş nereden geçecek, üstünden mi atlayacak?”

BAKMADAN GEÇME!