Okurların gözünden Ankara sokakları

Güncelleme Tarihi:

Okurların gözünden Ankara sokakları
Oluşturulma Tarihi: Haziran 19, 2018 16:35

Hürriyet Ankara, WhatsApp Şehir Hattı'na gelen okur şikayetlerini yayınlamaya devam ediyor. Bir okurumuz trafikte kontrol edilmeyen bir araca dikkat çekiyor.

Haberin Devamı

KONTROL HAK GETİRE

Okurların gözünden Ankara sokakları

* Ankara’nın en işlek caddelerinden biri olan Hoşdere Caddesi’nden bir görüntü. Muhtemelen muayenesi bile olmayan bir araç trafikte bu şekilde ilerliyor. Bu görüntüleri her semtte bolca görmek mümkün. Kontrol hak getire.

CEREN PARKI CAN ÇEKİŞİYOR

Okurların gözünden Ankara sokakları

* Çayyolu’ndaki Ceren Parkı’nda yıkılan ve kuruyan ağaçlar 2 senedir kaldırılmadı. 6 ay önce meydana gelen kazada yıkılan elektrik direği de öylece duruyor. Ağaçlar kurudu, aletler bozuk ve paslı, çimler can çekişiyor. Büyükşehir Belediyesi ne zaman ilgilenecek merakla bekliyoruz.

Haberin Devamı

KALDIRIMLAR OTOPARK OLDU

Okurların gözünden Ankara sokakları

* Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin önündeki kaldırımlar otopark oldu. Kaldırımda giden bir aracın altında kalıyordum bu duruma bir çare yok mu?

KÖYÜMÜZE GİREMİYORUZ

Okurların gözünden Ankara sokakları

* Burası Ankara-Samsun Karayolu’nun 21. kilometresinde yer alan Gökçeyurt köyü girişi. Her bayram olduğu gibi bu bayramda da köyümüze girmemize bariyerlerle engel koydular. En az 6-7 yıldır süren bu uygulamadan ne zaman vazgeçilecek. Asya ve Avrupa’yı 3. kez bir araya getiren Türkiye’nin bu uygulaması ‘bize hizmet yok mu’ dedirtiyor.

BAŞKENTGAZ: ASFALTI ÇANKAYA BELEDİYESİ DÖKECEK

Geçtiğimiz günlerde WhatsApp Şehir Hattı’nda yayınlanan kazılıp asfaltlanmayan yol ile ilgili olarak Başkentgaz’dan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Söğütözü 2176. Sokak’ta Ekonomi Bakanlığı’nın önünde yapılan Altyapı Kazı Ruhsatı Çankaya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü adına olup, zeminin asfaltlama çalışması da yine Çankaya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yapılacaktır.”

Haberin Devamı

SEYYAR SATICILARIN GECE ATTIĞI ÇÖPLER

Okurların gözünden Ankara sokakları

WhatsApp Şehir Hattı’nda yayınlanan Mithatpaşa Köprüsü altındaki Halk Ekmek Kafeteryası yanı çöplük oldu şikayetinin ardından Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada şunlar yer aldı:
“Fotoğrafta görülen çöplerin gece geç saatlerde vatandaşların ve seyyar satıcıların bölgeye attığı çöpler olduğu tespit edilmiştir. Halk Ekmek satış yerimizden çıkan çöpler düzenli olarak satış yerinin yan tarafındaki çöp konteynırına bırakılmaktadır. Bu olumsuzluğun bertaraf edilmesi için ilgililerle görüşülmüş, belediye ekiplerince fotoğrafta görülen alan temizlenmiştir.”

BAKMADAN GEÇME!