Okurların gözünden Ankara sokakları

Güncelleme Tarihi:

Okurların gözünden Ankara sokakları
Oluşturulma Tarihi: Haziran 17, 2018 14:40

Hürriyet Ankara WhatsApp Şehir Hattı değerli okurlarımızın gözünden şehrin aynası olmaya devam ediyor. Bir okurumuz Mithatpaşa Köprüsü altındaki Halk Ekmek Kafeteryası’nın yan kısmındaki kirliliğe dikkat çekiyor.

Haberin Devamı

HALK EKMEK’İN YANI ÇÖPLÜK OLDU

Okurların gözünden Ankara sokakları

* Mithatpaşa Köprüsü altındaki Halk Ekmek Kafeteryası’nın yan kısmı çöplük halinde. Başkent’in göbeğinde böyle manzaralar bizi üzüyor. Sayın Başkan Mustafa Tuna’dan çözüm bekleniyor.

CAYMA BEDELİNİ YATIRMIYORLAR

* 21 Nisan 2018 tarihinde Mamak Beşiktaş Spor Kulübü’nde çocuğumu futbol kursuna yazdırdım. İlk antrenman sırasında çocuğumun ufak bir kaza atlatması sonucunda çocuğumun isteği üzerine kursa devam etmeyeceğimizi kurs yetkililerine bildirdim. 10 aylık kurs ücretini peşin olarak yatırdığım için sözleşmeden cayma bedeli olarak düşüşün yapılmasını ve kalan miktarın tarafıma ödenmesini talep ettim. Ancak hiçbir sonuç çıkmadı ve paranın kulübe aktarılacağı tarafıma iletildi. Bir vatandaş olarak mağdur edildim. Aboneliğim sonlandırılmamakta ve vermiş olduğum ücret iade edilmiyor.

Haberin Devamı

KARO TAŞLARI YERİNDEN OYNUYOR

Okurların gözünden Ankara sokakları

* Karşıyaka Mezarlığı’nda 103. Sokak’taki özellikle yaşlıların zorlukla inip çıktığı bir merdiven var. Bakımsızlıktan karo taşları yerlerinden oynuyor. Her an bir kaza olması muhtemel. İlgililerin dikkatine.

DİKMEN VADİSİ’NDE KARANLIK ŞİKAYETİ

* Dikmen Vadisi’nin birçok yerinde hava karardığında ışık yanmıyor. Gece lambası gibi ışıklarla aydınlatma yapıyorlar. Havuzlarda da su yok, etraf kokuyor. Akşamları yürüyüş yapanlar için tehlikeli durumlar olabilir.

ÜST GEÇİDİN ASANSÖRÜ HALEN YAPILMADI

Okurların gözünden Ankara sokakları

* Konya Yolu’nda Bahçelievler metrosu yakınındaki yaya üst geçidinin asansörü bir kamyonun çarpması nedeniyle bozuldu ve bir daha yapılmadı. Merdiven korkuluklarının bir kısmı da kırılarak, yerlerinden söküldü. Çok dik bir merdiven, ben orta yaşlı biri olarak çok zor çıkıyorum. Yaşlılar nasıl karşıya geçecek. Asansörün etrafı da tamamen kapatıldı.

Haberin Devamı

ALIN DEPONUZA GÖTÜRÜN

Okurların gözünden Ankara sokakları

* Gaziosmanpaşa’da Murat Mahallesi Gezegen Sokak 3 numara karşısında 2 yıl önce dökülen asfalt için kullanılan 2 adet beton bariyer hala duruyor. Hem 2 arabalık park yerini kaplıyor hem de atıl şekilde duruyor. Belediyeye lazımdır muhtemelen, lütfen o taşları alıp depolarına koysunlar.

DOLDURUN BU HENDEĞİ

Söğütözü’nde 2176. Sokak’ta Ekonomi Bakanlığı’nın önü yaklaşık 1 ay önce Başkentgaz ekipleri tarafından kazıldı. Araç geçişinin yoğun olduğu sokak üzerinde boydan boya açık şekilde bırakılan hendek trafik güvenliğini tehlikeye düşürüyor. Derin çukura düşmemek için ani fren yapan sürücüler kaza tehlikesi atlatıyor. İlgili belediyenin bu hendeği doldurmasını istiyoruz.

BAKMADAN GEÇME!