Okurların gözünden Ankara sokakları

Güncelleme Tarihi:

Okurların gözünden Ankara sokakları
Oluşturulma Tarihi: Mart 14, 2018 15:40

Hürriyet Ankara WhatsApp Şehir Hattı değerli okurlarımızın gözünden şehrin aynası olmaya devam ediyor. Okurumuz İsmail Arıkan'ın şikayeti Çukurambar'daki terk edilmiş gecekondulardan.

Haberin Devamı

Okurların gözünden Ankara sokakları

ETRAFINDA YÜRÜMEKTEN ÇEKİNİYORUZ

*ÇUKURAMBAR Mahallesi 1469. Sokak’ta apartmanımızın etrafında çok sayıda terk edilmiş halde bulunan camı penceresi ve çatısı sökülmüş halde gecekondular bulunmaktadır. Çankaya Belediyesi’ne defalarca müracaat etmemize rağmen bir sonuç alınamamıştır. Gecekonduların kapıları pencereleri ve çatıları sökülmüş halde olduğu için içlerinde tinerci, yankesici olabilir diye yanlarından yürüyerek bile geçmeye tereddüt ediyoruz. Ekmek almaya dahi arabayla gider gelir olduk. Etrafımızda sürekli hurdacı arabaları dolaşıyor. Apartmanımıza 2 ay içinde 3 kere hırsız girdi. Daha kötü olayların yaşanmaması için ve çocuklarımızın can güvenliği açısından acilen bu duruma müdahale edilmesi gerekiyor. 
İsmail ARIKAN

Haberin Devamı

Okurların gözünden Ankara sokakları

İKİNCİ MAYIS GELİYOR

*YAKLAŞIK 1 senedir fotoğraflarda görülen Keçiören Aktepe 949. Cadde’nin bir bölümündeki bölgeye kaldırım yapılması için uğraşıyorum. 3 defa Mavi Masa’ya yazdım. Geçen sene nisan ayında yazdığımda, ‘Mayıs ayında programa alınmıştır’ diye yanıt almıştım. Neredeyse ikinci mayıs ayı gelecek. Buradan genellikle okul çocukları geçiyor. Mecburen araçların bulunduğu caddeden geçmek durumundalar.
Mehmet ÖZDEMİR

Okurların gözünden Ankara sokakları

KALDIRIMLARIN HALİ ORTADA

*AYLAR önce bitirilmiş Bağlıca Bulvarı’nda vergilerimizle yapılan kaldırımlar bu halde. “Kaldırımınız ve asfaltınız hayırlı olsun” diye pankart asan belediyelere teşekkürler!
Ömer Fikret TALU

Okurların gözünden Ankara sokakları

YENİ MAMAK ÇÖPLÜĞÜ!

*OR-AN’da MSB Blokları karşısında 636. Cadde’de yeni bir Mamak Çöplüğü oluştu. Her geçen gün büyüyor. Yetkililerden ilgi bekliyoruz.
Sevinç AKA

Haberin Devamı

SÜRÜCÜLERİN DİKKATİNİ DAĞITIYOR

*DİKMEN Caddesi TBMM karşısında yer alan Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü’nün ışıklı reklam panosu Dikmen istikametine giden sürücülerin çok kötü bir şekilde dikkatini dağıtıyor ve kazaya sebep oluyor. Özellikle gece hava karardığında gözünüzü alıyor, daha farklı bir yere konulmasını rica ediyorum.
Atilla BAŞÇI

Okurların gözünden Ankara sokakları

BİLDİRDİK AMA SORUN ÇÖZÜLMEDİ

*ERYAMAN’da, Şeyh Şamil Mahallesi Ağrı Dağı Caddesi 588. Sokak Soylu Büfe önünde en ufak bir yağmurda burada toplanan su yüzünden insanlar ve araçlar çok sıkıntı yaşamakta. Bu fotoğraflar suyun çekilmiş hali. Günlerce su kalıyor. Etimesgut Belediyesi’ne bildirdiğimiz halde bu sorunu çözmediler.

Haberin Devamı

Okurların gözünden Ankara sokakları

BERBAT GÖRÜNÜYOR

*İRAN Caddesi boyunca Seğmenler Parkı kaldırım kenarı ayrımları kırılmış ve sökülmüş. Berbat görünüyor.

Okurların gözünden Ankara sokakları

OTELİN ÖNÜNDEN GEÇEMİYORUZ

*KONUR Sokak Anemon Otel önünde hergün yaşanan bir klasik; kaldırım işgali. Sabahları ve akşamları otelin önünden geçen bir vatandaş olarak sürekli aynı ihlale şahitlik ediyoruz. İnsanlar kaldırım yerine yoldan yürümek zorunda kalıyor, yoldan geçen araçların da üzerinize geldiği düşünüldüğünde hele ki çocuğunuz ile geçiyorsanız yaşanan riski düşünün artık.

Okurların gözünden Ankara sokakları

Haberin Devamı

KASİSLER ÇOK YÜKSEK

*ÇAYYOLU Park Caddesi’nde Aşağı Kışla Parkı Ata Taksi önünde ve 50 metre ilerisinde Aspava önünde yer alan 2 kasis çok yüksek, arabalara zarar veriyor.

 

KENTTE KARŞILAŞTIĞINIZ, HABER DEĞERİ TAŞIDIĞINI DÜŞÜNDÜĞÜNÜZ OLAYIN FOTOĞRAF VEYA VİDEOSUNU GÖNDERİN HERKESİN HABERİ OLSUN.

WHATSAPP ŞEHİR HATTI: 0546 219 60 60

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!