ÖHO’lara Ankarakart çalışması sürüyor

Güncelleme Tarihi:

ÖHO’lara Ankarakart çalışması sürüyor
Oluşturulma Tarihi: Şubat 24, 2018 16:33

Özel Halk Otobüsleri (ÖHO) Esnaf Odası Başkanı Ercan Soydaş ve beraberindeki heyeti makamında kabul eden Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna, “Özel Halk Otobüsleri’nde de Ankarakart kullanılmasına imkân tanıyan sisteme geçme çalışmalarımız sürüyor” dedi.

Haberin Devamı

Vatandaşa verilen hizmetlerde önceliğin ‘Vatandaş memnuniyeti’ olması gerektiğini vurgulayan Tuna, bu hizmeti veren kesimlerin de bu ilkeye uygun hareket etmelerini istedi. Ulaşım hizmetleri konusunda hem vatandaşlardan hem de bu alandaki hizmet sunucularından gelen şikâyet ve talepleri dikkate aldığını belirten Başkan Tuna şunları aktardı:

HATLARDAN FEDAKÂRLIK YAPILABİLİR

“Önceliğimiz kesinlikle vatandaş memnuniyeti olmalı. Esnaf arasındaki sıkıntıyı da hatlardan karşılıklı fedakârlıklar yaparak çözebiliriz. Rızık konusunda Allah ne verirse o. Ama vatandaş memnuniyeti önemli. Bizler de sizler de yaptığımız her çalışmayı, önceliği vatandaşlarımızın taleplerini düşünerek gerçekleştirmeliyiz.

EGO’DAN FARKI KALMAYACAK

Özel Halk Otobüsleri’nde de Ankarakart kullanılmasına imkân tanıyan sisteme geçme çalışmalarımız sürüyor. Bu sisteme geçildiği zaman sizin de birçok sıkıntınız çözüme kavuşmuş olacak ve hepsi ortadan kalkacak. Halk otobüslerinin de EGO otobüslerinden bir farkı kalmayacak.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!