Öğrencilere tiyatro ile çevre eğitimi

Güncelleme Tarihi:

Öğrencilere tiyatro ile çevre eğitimi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 17, 2016 13:52

Öğrencilere tiyatro ile çevre eğitimi

Haberin Devamı

GÖLBAŞI(Ankara), (DHA)- GÖLBAŞI Belediyesi, Çevre Koruma ve Ambalaj Atıkları Değerlendirme Vakfı (ÇEVKO) işbirliğinde 'Çevki Geri Dönüşüm Yolunda' adlı müzikli tiyatro oyunu ile ambalaj atıklarının geri kazanımının önemi anlatıldı.
Gölbaşı Belediyesi Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi salonunda, Gölbaşı Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ile (ÇEVKO) işbirliğinde ilkokul öğrencilerine 'Çevki Geri Dönüşüm Yolunda' adlı oyun ilgiyle izlendi. ÇEVKO tiyatro grubu,. gelecek kuşaklara daha temiz, sağlıklı ve yaşanabilir bir çevre bırakabilmek adına öğrencileri bilinçlendiriyor. İki ayrı güzel göle sahip olan ve çevre konusunda duyarlı olan Gölbaşı Belediyesi çevre temizliği konusunda ki çalışmalarına devam ediyor.
Gölbaşı ilkokulu, Sevgi Çiçeği İlkokulu, Atatürk İlkokulu'ndan gelen 550 öğrenciye, atık ambalaj dönüşümü hakkında oynanan tiyatro oyunu ile öğrenciler hem eğlendi hem de bilinçlendi. Tiyatro, çocuklara hangi çöplerin geri dönüşümü olacağını anlatırken çevre temizliği konusunda da duyarlı olunmasının mesajı verildi.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!