Öğrenciler nükleer enerjiyi tartışacak

Güncelleme Tarihi:

Öğrenciler nükleer enerjiyi tartışacak
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 01, 2011 00:00

Yenimahalle İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün TOBB ETÜ’nün katkılarıyla düzenlediği Dile Kolay…I. Edebiyat Günleri, 2 Mayıs’ta başlayacak.

Haberin Devamı

Etkinliğin ilk gününde Yenimahalleli gençler nükleer enerjinin gerekliliğini TOBB ETÜ’de tartışacak. Bu yıl ikincisi düzenlenen Yenimahalle Liseler Arası Münazara Karşılaşmaları’nın finalinde, Yenimahalleli gençler dünya gündemini kendi gündemleri yaparak tartışmaya açacak. Yenimahalle’ye bağlı tüm liselerin katıldığı karşılaşmaların finalinde “Enerji üretiminde nükleer santraller tercih edilmeli / edilmemeli” tezleri savunulacak. Saat 14.00’de TOBB ETÜ Sosyal Tesisleri’nde gerçekleşecek final karşılaşmasına tüm liselerin yarışmacı öğrencileri ve danışman öğretmenleri de katılacak.
Dile Kolay… I. Edebiyat Günleri etkinliklerinin ikinci gününde öğrenciler, saat 10.30 ve 13.00’de modern ve geleneksel Türk şiirlerini seslendirecekler. Etkinliğin son günü olan 5 Mayıs’ta da Türkiye Dışı Türk Şiiri sunuları yapılacak ve ardından münazara, makale yazma ve nazire geleneği ile şiir yazma yarışmasında dereceye giren öğrenciler ödüllerini alacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!